CNS Cetate Deva și-a pierdut vedeta! Golgheterul N’Doye revine în Liga 1

Marius ANGHEL 02 Jan. 2017, 16:10 Bursa transferurilor
CNS Cetate Deva și-a pierdut vedeta!** Golgheterul N'Doye revine în Liga 1

Fotbalistul senegalez Ousmane N’Doye, în vârstă de 38 de ani, a semnat un contract valabil pe șase luni cu formația Concordia Chiajna, aflată pe locul 12 în Liga 1, potrivit site-ului transfermarkt.com.

Mijlocașul central a venit din postura de jucător liber de contract de la CNS Cetate Deva, din Liga a 3-a. N’Doye a disputat doar patru meciuri pentru echipa din Deva, pentru care a semnat în toamnă. În această scurtă perioadă petrecută la echipa din Seria 4, N’Doye a marcat de nouă ori, devenind rapid golgheterul seriei.

Ousmane N’Doye a disputat 138 de partide în Liga 1 și a câștigat Supercupa României cu ASA Tîrgu Mureș. N’Doye are 27 de selecții la naționala Senegalului.

Spre sfârșitul anului 2016, Concordia Chiajna a renunțat la serviciile lui Emil Ursu și l-a numit antrenor principal pe Dan Alexa, ultima oară la ASA Tîrgu Mureș. Alexa a semnat un contract valabil un sezon și jumătate.

După disputarea a 21 de etape din Liga 1, Concordia Chiajna se află pe locul 12, primul neretrogradabil, cu 17 puncte.

CNS Cetate Deva, echipă antrenată de Viorel Tănase și prezidată de Cristian Bobar, nu a mai cunoscut gustul înfrângerii după legitimarea lui Ousmane N’Doye. În ultimele patru jocuri ale turului, echipa hunedoreană le-a câștigat pe toate la scor, printre marcatori aflându-se, de fiecare dată, senegalezul. CNS Cetate a încheiat prima parte a campionatului pe locul 6 în Seria a 4-a a Ligii 3, cu 22 de puncte, tot atâtea câte au și echipele Industria Galda și CSM Lugoj, aflate pe pozițiile 4, respectiv 5.

Articol scris de Andrei IONAȘCU (Mediafax)
Foto: Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 02 Jan. 2017, 16:10 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă