Claudiu Ionescu și-a dat acordul de a se transfera la CF Brăila

Claudiu Ionescu** și-a dat acordul de a se transfera la CF Brăila

La mijlocul acestei săptămâni, mijlocașul ofensiv Claudiu Ionescu și-a dat acordul de a evolua la CF Brăila. Născut la Buzău pe 20 martie 1983, Claudiu Ionescu a ajuns la numai 14 ani la Rapid București și a fost apoi campion național de juniori cu gruparea giuleșteană. A fost coleg de generație cu Răzvan Raț, Florin Bratu sau Mărgăritescu. În cariera sa de fotbalist mijlocașul a mai evoluat la Gloria Buzău, Politehnica Iași, FC Timișoara sau Concordia Chiajna.

„Ionescu este un jucător cu experiență, calități și cred că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul. Este greu să găsești jucători în această perioadă, însă noi sperăm că vom reuși să ne întărim ca să avem un parcurs bun în sezonul de primăvară”, a declarat Alin Pânzaru.

În testul de verificare de astăzi Alin Pânzaru nu a putut conta pe mijlocașul Ndigwe și pe atacantul Adrian Câmpeanu, ambii având probleme medicale. Nigerianul se pregătește alături de colegii săi de abia de vineri în timp ce atacantul își va relua antrenamentele de luni.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei
Foto de Mihai ANDRIEȘ
 

Pe aceeași temă