„Cine nu și-ar dori să ajungă la Poli?”

16 Dec. 2011, 14:23 Bursa transferurilor
„Cine nu și-ar dori** să ajungă la Poli?

George Petcuț este prima achiziție a alb-violeților în această iarnă. Mijlocașul de 25 de ani este arădean, dar nu ține cont de rivalitatea existentă între cele mai importante echipe din Vest

Poli și-a propus deja achiziționarea a patru jucători pentru pauza dintre tur și retur. Venirea lui Rover Cârstea e condiționată de vânzarea lui Goga, iar Roman și Filip însă așteaptă o ofertă concretă. Singurul cu care s-a bătut palma este arădeanul George Petcuț, care a jucat în prima jumătate a sezonului la Alba Iulia.

„Verbal, ne-am înțeles. Șansele ca el să ajungă la Poli sunt de 90%. Va fi 100% abia când va semna și asta se va întâmpla, probabil, în ianuarie. Poli l-a urmărit timp de două luni, la fel ca și două echipe din prima ligă. Jucătorul a ales să joace la Poli, și pentru numele echipei. Era cea mai bună variantă pentru el”, a declarat impresarul fotbalistului, Daniel Dragoș, cel care i-a mai adus la Poli și pe Andrei Zăgrean și Cătălin Chiș.

„N-am nicio răutate față de Timișoara”

George Petcuț a jucat în acest an la Unirea Alba Iulia, pentru care a marcat o singură dată, tocmai în meciul câștigat în fața celor de la UTA, cu 1-0. Mijlocașul a declarat după acel meci că UTA este echipa lui de suflet, dar se bucură pentru câștigarea celor trei puncte. Echipa arădeană a rămas în sufletul lui Petcuț, însă fotbalistul nu a putut să refuze oferta rivalilor din Banat.

„Eu sunt arădean, dar nu am nicio ambiție de genul acesta, nu am nicio răutate față de Timișoara. Poli e o echipă bună, cu tradiție. Îmi doresc să ajung acolo. Cine nu și-ar dori să ajungă la Poli?”, a spus Petcuț.

Viitorul jucător al Timișoarei a împlinit 25 de ani în septembrie și poate evolua pe mai multe posturi. „Cel mai mult îmi place să joc în spatele vârfurilor, dar când eram la Târgu Mureș am fost mai mult mijlocaș central defensiv. Pot juca și pe partea dreaptă”, a declarat Petcuț.

Acesta va ajunge gratis la Timișoara. O clauză din contractul său cu Alba Iulia (valabil până în vară) îi dă dreptul să semneze cu o altă echipă, în cazul unei oferte mai bune, în timpul perioadei de transferuri.

articol scris de Radu Faur

16 Dec. 2011, 14:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă