Chiș, noul număr 25 la Timișoara!

28 Sep. 2011, 17:27 Bursa transferurilor
Chiș,** noul număr 25 la Timișoara!

După o campanie săracă de transferuri în vară, timișorenii se întăresc în plin campionat. Mijlocașul Cătălin Chiș a semnat pe cinci ani cu Poli după ce a trecut cu brio probele formației din Banat.

„Am considerat că avem probleme pe flancul drept. Cătălin Chiș, a fost un jucător important al orădenilor în sezonul trecut, la promovare. El a marcat trei goluri când l-am văzut cu Gaz Metan Craiova. A venit din postura de jucător liber de contract. Antrenorii și-au făcut o imagine asupra lui, cel puțin la acest nivel ne este necesar. Depinde doar de el să continue. Am semnat pe cinci ani, cu opțiunea clubului ca după un an să poată renunța la el. Considerăm că în sezonul următor în Liga I va fi jucător de bază. Am suferit acolo, pe postul de mijlocaș dreapta, am jucat cu improvizații: Goga, Popovici sau Ricketts”, a deschis prezentarea fotbalistului team-managerul Daniel Stanciu.

Chiș: „Sunt fericit că am ajuns la Timișoara!”

Fostul mijlocaș al lui FC Bihor s-a declarat încântat de alegerea făcută și susține că nu s-a despărțit cu scandal de orădeni.

„Sunt fericit că am ajuns la Timișoara, e un pas înainte în cariera mea, sper să pun și eu umărul la promovare. Au fost unele neînțelegeri la Bihor, acolo s-au adunat mai multe. Nu am plecat cu scandal. În meciul direct s-a văzut că Poli vine dintr-o ligă superioară, am încercat să ne facem datoria…”, a declarat Chiș care a explicat alegerea făcută: „Am ales Timișoara pentru că a demonstrat că are capacitate de performanță în sezonul trecut, jucători de valoare și staff bun. Poate e mai rău că nu am un adversar pe post, dar eu încerc să mă concentrez cât mai bine”.

Cătălin Chiș a preluat la Poli tricoul cu numărul 25, unul purtat în sezoanele trecute la Timișoara de Ovidiu Burcă sau Gabriel Torje. Noul mijlocaș bănățean a marcat deja un gol pentru „alb-violeți”, în amicalul susținut luni cu Millenium Giarmata.

„Deși a fost dorit de o echipă de Liga I, a dorit să vină la Timișoara, pe același salar. Chiar dacă Poli evoluează în Liga a II-a”, Daniel Stanciu, team-manager Poli Timișoara

Articol scris de Cornel BIHOLARI

28 Sep. 2011, 17:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă