Chinezului Yuefeng Lu îi place în România. La Brăila a ratat doar un meci, iar din 2019 continuă la altă echipă din Liga 2

Chinezului Yuefeng Lu îi place în România.** La Brăila a ratat doar un meci, iar din 2019 continuă la altă echipă din Liga 2

După încheierea primei părți a sezonului Ligii 2, majoritatea jucătorilor nelocalnici din lotul echipei Dacia Unirea Brăila au solicitat rezilierea amiabilă a contractelor, iar conducerea clubului a aprobat toate cererile. Unii dintre foștii elevi ai lui Florentin Petre și-au găsit deja noi echipe, ca Raul Avram (SSC Farul) sau Hamza Ben Abda (Cadiz), în timp ce chinezului Yuefeng Lü (foto, în stânga) pare să-i fi plăcut în România, fiindcă s-a întors și este pe cale să semneze cu un alt club din Liga 2.

Adus în România de CFR Cluj, unde a evoluat doar pentru echipa secundă, mijlocașul chinez Yuefeng Lu (23 de ani) a trecut apoi la Dacia Unirea Brăila, la începutul campionatului, unde în 21 de etape a evoluat în 20 de meciuri, toate ca titular, și în care a marcat de trei ori, cu Ripensia (1-2), CS Balotești (2-2) și Luceafărul Oradea (1-1).

Chiar la Luceafărul a ajuns Lu, scrie bihon.ro. Chinezul s-a alăturat lotului condus de antrenorul Cristian Lupuț și urmează să semneze cu formația bihoreană, care, la fel ca Dacia Unirea Brăila, va lupta pentru menținerea în Liga 2. Acum, Luceafărul e pe locul 14, cu 23 de puncte.

Pe lângă Yuefeng Lu, Luceafărul Oradea mai are încă doi jucători străini în lot, pe francezul cu origini în Insulele Comore Kevin Moihedja (22 de ani) și pe belgianul Alan Simon Wanya (20 de ani), și acesta din urmă venit în această iarnă.

Foto: Sebastian TĂ‚TARU / Mediafax foto

Pe aceeași temă