Chindia și-a stabilit data de reunire și unde face cantonamentul. Șefii clubului se adună la o ședință: „Vom anunța cine pleacă de la echipă”

Chindia și-a stabilit data de reunire și unde face cantonamentul.** Șefii clubului se adună la o ședință:

Intrați în vacanță după înfrângerea din etapa a doua a returului, 3-2 la Balotești, suferită pe 10 decembrie, jucătorii Chindiei Târgoviște, care au încheiat anul pe locul 7 în Liga 2, vor reveni la antrenamente după fix o lună de zile. Antrenorul Nicolae Croitoru și staff-ul său au decis ca Cherchez și compania să se reunească pe 11 ianuarie la stadionul „Eugen Popescu”, iar cantonamentul centralizat să aibă la Mogoșoaia, la baza sportivă a FRF.

„Vom avea o serie de antrenamente la baza proprie, apoi vizita medicală și un cantonament centralizat la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, unde am fost și în vară și am beneficiat de condiții bune. Astăzi sau mâine va avea loc și ședința Adunării Generale a Asociaților”, a transmis președintele Marcel Ghergu pentru DB Sport.

În această ședință a Adunării Generale a Asociaților se va discuta despre viitoarele transferuri, ce jucători vor pleca de la echipă, dar și soarta antrenorului Nicolae Croitoru, care, cel mai probabil, va primi credit în continuare pentru a rămâne pe banca tehnică.

Pe lângă portarul Alexandru Bicher (20 ani) și mijlocașul Alberto Rosciugă (20 ani), care au fost deja anunțați că sunt liberi să plece, Chindia s-ar mai putea despărți în această iarnă și de fundașul Bogdan Dinu (27 ani) și mijlocașii Alin Pencea (24 ani) și Andrei Neagoe (29 ani). În plus, golgheterii Cristian Cherchez (25 ani) și Cristian Neguț (21 ani) au oferte de la echipele din fruntea Ligii 2.

„Vom anunța oficial după ședința Adunării Generale cine pleacă de la echipă. S-au scris tot felul de lucruri, inclusiv că îl dăm afară pe Cosmin Lunescu, antrenorul cu portarii. Pot să vă spun că nu a existat o asemenea discuție”, a mai spus Ghergu pentru sursa citată mai sus.

Foto: Eduard Găiseanu

Pe aceeași temă