Chindia nu a oficializat încă transferul lui Roman

Chindia nu a oficializat** încă transferul lui Roman

Alin Roman nu a ajuns încă jucătorul Chindiei cu acte în regulă. Chiar dacă se află sub comanda lui Silviu Dumitrescu, gruparea târgovișteană nu i-a putut perfecta transferul din cauza unor probleme legate de ultimul său împrumut: de la Urban Titu la ACS Berceni.

În condițiile existente, oficialii de lângă Turn nu i-au putut înregistra la FRF noul împrumut deoarece au apărut anumite neclarități din partea formației din sudul județului. În ceea ce i-a privit pe ilfoveni, aceștia au fost de acord ca jucătorul să poată evolua fără probleme pe „Eugen Popescu”. Se pare că problema lui Roman va fi clarificată de Chindia, imediat după a doua Adunare Generală a Acționarilor, programată pe 10 martie. Cert este faptul, că șefii clubului dâmbovițean i-au promis fotbalistului că îl vor în echipă și vor efectua toate demersurile necesare ca el să devină componentul divizionarei C târgoviștene.

„Chindia încă nu poate conta pe serviciile mele pentru că nu a rezolvat problema actelor mele. Echipa nu a putut obține, momentan, împrumutul meu de la Berceni, din cauza unor neconcordanțe apărute din partea celor de la Titu. Sper să se rezolve cât mai repede acest lucru, deoarece îmi doresc să joc pentru Chindia. Conducătorii clubului mi-au promis că totul se va rezolva, după ședința următoarea a AGA”, ne-a declarat Roman. Jucătorul care a făcut junioratul la GȘA Nucet a stat în tribune la meciul dintre Chindia și FC Păpăuți.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Pe aceeași temă