CF Brăila ia împrumut un portar român de la Udinese

10 Feb. 2012, 11:15 Bursa transferurilor
CF Brăila** ia împrumut un portar român de la Udinese

Transferat definitiv în 2009 de la CSM Râmnicu Vâlcea la Udinese, Alin Bucuroiu va juca în retur la CF Brăila. Bucuroiu a prins chiar banca de rezerve la un meci de Serie A, cel cu Lazio, pierdut de Udinese cu 3-1, după care a jucat constant pentru echipa Primavera a clubului, în campionatul Under 20.

Jucătorul, care a mai dat probe și la CS Mioveni, este posibil să participe chiar astăzi la antrenamentul condus de Viorel Ion.

„Aveam nevoie de un portar și s-a ivit această ocazie pe care nu trebuie să o ratăm, mai ales că este vorba despre un jucător de 20 de ani, care este împrumutat de Udinese. El va sosi la Brăila și se va alătura celorlalți jucători ai lotului nostru”, a punctat Viorel Ion.

Tehnicianul echipei CF Brăila și-ar fi dorit ca în acest weekend formația sa să dispute două partide amicale cu Conpet Cireșu și Politehnica Galați, însă după ce a inspectat terenul Chimia, s-a decis doar pentru jocul de la Galați.

„Până acum, din cauza vremii am anulat toate meciurile amicale. Pentru că timpul ne presează am fi dorit să jucăm vineri cu Conpet Cireșu și sâmbătă, de la ora 13.00, cu Politehnica. După ce am văzut terenul din Lacu Sărat am decis să susținem doar partida de la Galați”, a mai spus „Vioară”.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

10 Feb. 2012, 11:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă