CF Brăila ar putea avea primul kosovar din Liga 2

31 Jul. 2012, 18:10 Bursa transferurilor
CF Brăila** ar putea avea primul kosovar din Liga 2

După ce s-a antrenat și a evoluat pentru CF Brăila în amicalul cu CSM Rm. Sărat, Braha Visar a plecat în Germania pentru a-și rezolva situația la clubul la care a evoluat în sezonul trecut, iar duminică la ora 11.00 a revenit în România. După mai mulți ani jucați în ligile inferioare germane, ultima dată la TSVgg Münster, fotbalistul cu cetățenie germană, născut în 21 iunie 1987 în Priștina, dorește să îmbrace din sezonul următor tricoul echipei CF Brăila.

Luni după-amiază, Braha Visar (foto, în centru) a participat la antrenamentul condus de Alin Pânzaru. El a tras de fiare în sala de forță, a parcurs cu multă determinare circuitul propus de antrenor și apoi și-a arătat cunoștințele din sportul rege pe parcursul a două reprize într-un meci școală. Visar a marcat de câteva ori pentru echipa sa, a dat câteva pase de gol și a fost unul dintre remarcații antrenorului brăilean.

„Visar este un fotbalist care lovește la fel de bine mingea cu ambele picioare, poate evolua în linia mediană sau în atac pe ambele flancuri, are talie și multă ambiție, sper să ne ajute în viitorul sezon competițional”, a spus Alin Pânzaru.

La rândul său, jucătorul neamț a precizat că a ales Brăila pentru atmosferă și pentru ceea ce se dorește la acest club.

„Îmi place România, am auzit lucruri frumoase despre fotbalul de aici. Am venit să susțin probe de joc la CF Brăila și am rămas plăcut impresionat de atmosfera de la acest club. Sper ca suporterii brăileni să fie alături de echipă în viitorul sezon, iar noi promitem că vom face tot ce ne stă în putință pentru a le oferi cât mai multe victorii”, a declarat Braha Visar.

Mâine de la ora 18.00 CF Brăila, cu Braha Visar printre titulari, Brăila va susține un joc amical cu Dunărea Galați.

Articol scris de Costel FILIP (Obiectiv Vocea Brăilei)

31 Jul. 2012, 18:10 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă