CF Brăila a remizat cu Olimpia Bălți, însă noua achiziție n-a fost utilizată!

CF Brăila a remizat cu Olimpia Bălți,** însă noua achiziție n-a fost utilizată!

CF Brăila a remizat în Moldova, scor 0-0, cu Olimpia Bălți. Daniel Bălașa a semnat pentru un an și jumătate cu gruparea de la Dunăre. Fundașul a ajuns luni în cantonamentul echipei brăilene.

Antrenorul Alin Pânzaru a început cu o formulă apropiată de cea din tur amicalul cu Olimpia Bălți. Ambele formații au evoluat destul de prudent astfel că prima ocazie a partidei s-a consemnat abia în minutul 35 și ea a aparținut echipei brăilene. După o acțiune pe dreapa Bosoi a centrat în careul advers, Bogdan Rusu a șutat din voleu, dar portarul Olimpiei a fost la post. După alte cinci minute bine lansat de Bălțoi, Rusu a trecut iar pe lângă deschiderea scorului.

La un sfert de oră de la reluare Marcal Gheorghe i-a pasat lui Ciocâlteu, iar mijlocașul brăilean a șutat din alergare pe lângă poartă.

Brăilenii au continuat să dicteze ritmul jocului și în minutul 70 Frunză l-a încercat cu un șut de la distanță pe portarul Olimpiei, însă mingea a trecut puțin peste transversală. CF Brăila a mai avut o dublă șansă să câștige primul amical din cantonamentul din Republica Moldova, însă în minutul 85, după o acțiune colectivă, Câmpeanu a reluat mingea cu capul spre vinclu, portarul a reușit in extremis să o respingă în față, iar Ciocâlteu a șutat imprecis din careu.

„A fost un antrenament foarte bun, am fost mai lucizi în teren decât adversarii, puteam câștiga amicalul cu Olimpia Bălți”, a declarat Florin Marcu, ofițerul de presă al echipei CF Brăila.

CF Brăila a început partida în formula Leu – Bosoi, Ignat, Ivan, Sânmărtean – Voicu, Neagoe, Pușcașu, Pungă – Rusu, Bălțoi. Bunduc l-a înlocuit în minutul 30 pe Leu, iar în repriza a doua au mai evoluat Mitrea, Ochia, Frunză, Câmpeanu, Ciocâlteu, Spiridon, Colilie, Ndigwe, M. Gheorghe.

Au fost menajați pentru acest joc Dima, Bălașa și Necoară. Bălașa va debuta la CF Brăila sâmbătă, în amicalul cu Zimbrul Chișinău

Bălașa, ultimul transfer

După achiziționarea unui mijlocaș de construcție valoros, CF Brăila și-a asigurat seviciile unui fundaș central cu experianța primului eșalon, Daniel Bălașa.

Născut pe 6 august 1981, la Tg. Jiu, Bălașa s-a format la Școala de fotbal „Nicole Dobrin”, apoi a evoluat în cariera sa la Metalul Plopeni, Astra, FC Argeș, FC Brașov, CS Mioveni și la Zimbru Chișinău. Fundașul a semnat un contract pe un an și jumătate și va debuta pentru CF Brăila sâmbătă, în amicalul cu Zimbrul Chișinău, formație la care a evoluat în ultimii doi ani.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Pe aceeași temă