„Cercetăm piața pentru un vârf de atac valoros”

03 Aug. 2012, 12:42 Bursa transferurilor

Încetul cu încetul lucrurile se așează în curtea celui mai titrat club de fotbal din provincie. Adrian Falub a acceptat să rămână la Arad pe baza unui proiect prezentat de Giovanni Catanzariti, scopul principal fiind unul clar: ajungerea la finalul viitorului sezon în prima ligă. După ce Ionuț Bălan, Claudiu Pascariu, Florin Hidișan, Florin Purece, Bogdan Mara și Vasilios Galanis s-au despărțit într-un fel sau altul de UTA, președintele clubului și antrenorul principal au trecut la partea de întărire a lotului.

„Matei, Mărginean, Brânză, Ene și Neagu sunt jucătorii noștri, nu se pune problema în ceea ce îi privește. Contractele sunt semnate cu ei, totul este în regulă. În ceea ce îi privește pe jucătorii străini, încă nu am semnat cu niciunul. Nu vreau să mă grăbesc în privința lor, mai avem timp destul până la începerea campionatului pentru a ne decide pe cine păstrăm”, ne-a declarat Giovanni Catanzariti.

De menționat e faptul că Ene și Alexandru Neagu au venit sub formă de împrumut de la CFR Cluj, respectiv Pandurii Târgu Jiu. De asemenea, situația atacantului Weller pare să fie una favorabilă, argentinianul reușind să îi lase o impresie plăcută lui Adrian Falub până acum. Totuși, cum la Arad sunt propuse diverse nume de jucători străini (vezi venirile lui Hiago sau Marcelingo), Giovanni Catanzariti dorește să amâne luarea unei decizii în privința lor, având în vedere locurile limitate de jucători extracomunitari pe care un club de liga a doua poate să îi aibe în lot.

„Cred că stăm destul de bine din punct de vedere al lotului, avem destule nume importante. Sigur, mai cercetăm piața pentru un vârf de atac valoros, acolo cred că ne-ar mai trebui întăriri”, a mai precizat președintele grupării arădene.

Sursa: Sport Arad

03 Aug. 2012, 12:42 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă