Cele trei goluri încasate de la ACS Poli a pus-o în gardă. Ripensia și-a adus doi noi fundași. Unul din ei vine chiar de la ultima adversară

Cele trei goluri încasate de la ACS Poli a pus-o în gardă.** Ripensia și-a adus doi noi fundași. Unul din ei vine chiar de la ultima adversară

Prima înfrângere suferită în acest sezon, 2-3 cu ACS Poli, a făcut ca cei de la Ripensia să caute întăriri în compartimentul defensiv. Roș-galbenii sunt ca și înțeleși cu fundașii cu experiență Bogdan Străuț și Andrei Nițu (foto).

Bogdan Străuț și-a reziliat recent contractul cu ACS Poli, dar sunt șanse mici să fie legitimat până sâmbătă, la meciul cu UTA, deoarece și acordul de transfer trebuie validat de comisiile FRF. În vârstă de 32 de ani, Străuț a mai trecut în cariera sa pe la CFR Timișoara, Poli Timișoara, Școlar Reșița,Liberty Salonta, Poli Iași, Chimia Brazi, Petrolul Ploiești, FC Brașov și FCM Baia Mare.

Pe postul de fundaș dreapta, Ripensia îl are pe Adi Popa, cel care până la debutul acestui sezon a fost căpitanul echipei, de la reînființarea din 2013. Anul acesta, banderola a preluat-o Călin Toma.

Ripensia va avea șapte fundași centrali

Ripensia vrea să îl aducă și pe fundașul central Andrei Nițu, în vârstă de 31 de ani. Fotbalistul este fiul fostului portar al Victoriei București, Gheorghe Nițu.

Ultima dată a activat în sezonul 2016-2017, la Academica Clinceni. În cariera sa, a mai trecut pe la Dinamo II, CSM Râmnicu Vâlcea, U Cluj și CS Buftea.

Ripensia mai are în lot șase fundași centrali: Mihai Hecsko, accidentat, Marius Toma, Alin Burdeț, Claudiu Apro, Flavius Vlădia și Alin Barâcă, adus vara aceasta.

Sâmbătă de la ora 11:00, Ripensia are meci la Arad, cu UTA.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă