Căucă a rezistat doar o săptămână la UTA. Arădenii au renunțat la portar și îi caută deja înlocuitor

Căucă a rezistat doar o săptămână la UTA.** Arădenii au renunțat la portar și îi caută deja înlocuitor

Anunțat ca transferat la UTA odată cu Ștefan Grigorie, după Mădălin Ciucă, portarul Bogdan Căucă (21 de ani) și-a încheiat prematur aventura la echipa arădeană. Brașoveanul care în sezonul trecut a jucat în doar 5 meciuri pentru FC Brașov și părăsea echipa înainte de finalul sezonului pentru că nu a mai suportat să stea în incertitudine în lotul lui Cornel Țălnar nu a mai fost păstrat de UTA, astfel că Adrian Mihalcea trebuie să caute un nou înlocuitor pentru Bogdan Miron, titularul incontestabil din ultimele două sezoane dat afară de conducerea clubului.

După o săptămână de antrenamente la UTA, aventura lui Bogdan Căucă s-a încheiat brusc, antrenorul cu portarii, Dan Țapoș, ajungând la concluzia, potrivit Sport Arad, că nu poate garanta pentru goalkeeperul care în luna august împlinește 21 de ani. În această situația, UTA a rămas în doar doi portari, în Alexandru Barna (24 de ani) și Sebastian Mara (19 ani), astfel că e nevoită să înceapă noi căutări pentru a întări acest post.

Printre numele care se vehiculează la Arad sunt Mădălin Smaranda (32 de ani), portar care a mai apărat pentru UTA timp de trei sezoane și care acum este la ACS Poli, însă nu intră în vederile antrenorului Ionuț Popa, și Cezar Lungu (29 de ani), goalkeeperul Dunării Călărași care tocmai a acceptat prelungirea contractului pe următorii doi ani.

Vă reamintim că, până acum, UTA a mai bătut palma cu fundașul Mădălin Ciucă (34 de ani, ex CSM Poli Iași), mijlocașul Ștefan Grigorie (35 de ani, ex FC Brașov), atacantul Dan Roman (31 de ani, ex CFR Cluj) și macedonenii Bujamin Asani (28 de ani) și Izet Ajrullahu (19 ani).

Pe lângă un nou portar, Adrian Mihalcea își mai dorește doi fundași, unul stânga și altul central, și un mijlocaș de creație.

Pe aceeași temă