Cătălin Bucur și-a încheiat conturile cu UTA!

Cătălin Bucur** și-a încheiat conturile cu UTA!

Unul dintre fotbaliștii puși pe lista de neagră de Adrian Falub a devenit istorie pentru UTA. Dacă Marius Chindriș și Ali Calvin Tolmbaye și-au ridicat de la club hârtiile ce le dau dreptul să se antreneze cu alte formații, Cătălin Bucur a fost și mai hotărât. Într-o zi, după o discuție telefonică cu Giovanni Catanzaiti, atacantul de 29 de ani a semnat prin fax actele de reziliere a contractului ce fusese semnat cu gruparea arădeană până în vara anului 2014.

Cu această ocazie, s-a stabilit și un termen în care fotbalistul trebuie să-și încaseze restanțele financiare, în așa fel încât să renunțe în a-și mai depune memoriu la Federație. Situația salarială a lui Bucur este ceva mai specială, fiindcă el are restanțe de patru luni de zile și asta pentru că nu a fost remunerat nici pentru luna mai a anului trecut.

Din câte se pare, Adrian Falub ar fi dorit să renunțe încă din vară la experimentatul atacant și de aici și „gaura” salarială ce nu a mai fost acoperită.

Din informațiile noastre, Bucur ar putea semna chiar mâine cu o altă divizionară secundă. În turul prezentei stagiuni, atacantul a marcat trei goluri și a reușit două pase decisive în tricoul „alb-roșu”.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă