Căpitanul celor de la UTA, Alin Gligor, a semnat cu FC Olt!

Căpitanul celor de la UTA,** Alin Gligor, a semnat cu FC Olt!

După aducerea atacantului camerunez Christian N”Kongue, oficialii clubului FC Olt Slatina au realizat alte transferuri importante. Purtătorul banderolei de căpitan, în sezonul recent încheiat, al grupării UTA Arad, Alin Gligor a semnat un contract valabil pe două sezoane cu FC Olt Slatina. Fundașul central de 30 de ani este un real câștig pentru slătineni, jucătorul defensiv având evoluții apreciate.

„Am venit în primul rând pentru că îl cunosc pe antrenorul Dan Oprescu, sper să fac o figură frumoasă, să-i confirm încrederea. UTA este echipa mea de suflet, dar fiind o nebuloasă totală, am optat pentru FC Olt, echipă pentru care voi face tot ce îmi stă în putință. Ne dorim să facem o echipă bună, solidă, care în viitor să se bată la primele locuri”, a declarat fundașul central, Alin Gligor.

De asemenea, oficialii clubului slătinean au ajuns la un acord cu un alt jucător ce a evoluat pentru UTA, Gabriel Siminic. Fotbalistul de bandă stânga de 27 de ani a mai jucat pentru Poli Timișoara, Oțelul Galați și CSMS Iași.

Un transfer important a fost realizat și în linia mediană. Mijlocașul central Alin Ignea, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, iar în retur pentru nou-promovata în Liga I FC Botoșani, a semnat, luni, un contract valabil tot pe două sezoane. Ignea a evoluat, în trecut, pentru UTA, grupare la care a cunoscut o perioadă prolifică.

Divizionara secundă FC Olt Slatina va continua, în aceste zile, campania de achiziții, urmând ca săptămâna viitoare să dea startul pregătirilor.

 

Sursa: Gazeta Nouă

Pe aceeași temă