Buzoienii nu și-au rezolvat problema juniorilor din lot. Un puști dorit de „Vioară” a preferat să joace în Liga 4, nu la Gloria

Buzoienii nu și-au rezolvat problema juniorilor din lot.** Un puști dorit de

Gloria Buzău se numără printre majoritatea cluburilor din Liga 2 care au probleme în ceea ce privește cooptarea în lot a juniorilor pentru noul sezon. Deocamdată au unul singur acontat, în timp ce un altul i-a refuzat pentru a juca în Liga a 4-a și între timp e dorit la Farul.

Conform noului regulament, fiecare echipă din Liga 2 trebuie să alinieze în formula de start a fiecărui meci cel puțin doi jucători sub 19 ani. Echipa buzoiană are asigurat deocamdată doar unul din cele două posturi, după ce mijlocașul Bogdan Danciu a ales să semneze cu gruparea din Crâng. Un alt jucător dorit de antrenorul Viorel Ion e tot un mijlocaș, Daniel Ion, însă acesta a preferat să se ducă la Metalul Buzău, club unde tehnician e Valentin Stan. „Vioară” s-a arătat dezamăgit de decizia luată de Daniel Ion, jucător de care, mai nou, se interesează și Farul Constanța.

„Am avut o discuție cu tatăl lui Danciu, i-am explicat despre ce-i vorba și mă bucur că a înțeles în totalitate. Una-i să joci la Metalul Buzău, în Divizia D și una-i să joci la Gloria Buzău, în Divizia B. Dacă într-adevăr îți dorești să ajungă copilul tău fotbalist, în Buzău nu are decât o rampă de lansare, Gloria Buzău. Celălalt (n.r. Daniel Ion „Duțu”) a avut șansa să stea aici, eu nu mă rog de nimeni, dacă vrea să vină, bine, dacă nu, nu! Găsim soluții cu jucători de aici, din propria pepinieră, de la juniorii noștri. Dar m-aș fi bucurat pentru că avea o șansă, dar dacă el n-a înțeles, n-am ce să mai fac. Am înțeles că a apucat de a semnat cu Metalul, dar asta nu cred că este vreun impediment, pentru că aș putea să vorbesc cu Vali Stan (n.r. antrenorul Metalului), a declarat, citat de sansabuzoiana.ro, antrenorul Gloriei.

În altă ordine de idei, Gloria Buzău are programat un meci amical sâmbătă seara, de la ora 20:00, în nocturnă, cu echipa din Liga 3 Înainte Modelu. Interesantă este opțiunea conducătorilor Gloriei de a juca un amical neînsemnat în noctună, contra unui adversar aproape anonim, lucru pe care nu îl fac nici măcar în meciurile oficiale din campionat.

Pe aceeași temă