Bucurică, liber spre Liga I!

19 Sep. 2011, 15:00 Bursa transferurilor
Bucurică,** liber spre Liga I!

Unirea Alba Iulia îl poate pierde gratis pe Bogdan Bucurică! După mai mult runde de negocieri, fundașul în vârstă de 25 de ani nu a ajuns la un acord cu șefii divizionarei secunde, acesta fiind nemulțumit de banii oferiți și perioada prelungirii noului angajament.

„Ne-am strând mâinile. Au fost mai multe aspecte ce m-au nemulțumit. Dacă antrenorul va avea nevoie de serviciile mele eu sunt dispus să joc în continuare”, a spus Bucurică, ce a intrat pe 1 septembrie în ultimele patru luni de contract și poate semna cu orice echipă și să plece gratis în ianuarie 2012, când îi expiră angajamentul. Aproximativ 11.000 de euro trebuie să-i plătească Alba jucătorului, bani restanți.

29 de jocuri a bifat Bucurică în Liga I la Unirea Alba Iulia în sezonul 2009/2010 după ce a pus umărul și la promovare

A redebutat cu Poli!

Accidentat în meciul Alba – Pandurii (0-1), din ultima etapa a Ligii I a sezonului 2009-2010, fundașul Bogdan Bucurică a revenit pe teren după 483 zile, perioadă în care a suferit două intervenții chirurgicale. „Mi-a fost dor să joc. M-am simțit bine, încet încet sper să revin la forma sportivă de altădata! Coșmarul a trecut”, a declarat experimentatul jucător, ce a evoluat în ultimele 25 de minute ale jocului Alba – Timișoara, scor 1-1.

Înaintea accidentării Bucurică s-a aflat în vizorul mai multor echipe între care Steaua, Astra Ploiești sau FC Koln.

articol scris de Lucian DANCIU

19 Sep. 2011, 15:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă