Bucovina s-a despărțit în intersezon de 7 jucători

Bucovina s-a despărțit în intersezon de 7 jucători

Gruparea Bucovina Rădăuți va aborda viitoarea ediție de campionat a Ligii a III-a cu un lot de jucători modificat serios față de sezonul precedent. Astfel, în afara cuplului de antrenori Lucian Burlacu – Laurențiu Andrieș, rădăuțenii s-au mai despărțit în intersezon și de câțiva jucători importanți.

„Agbleta, Vitu și Butnariu au plecat deoarece le-au expirat împrumuturile, în vreme ce alți trei jucători, este vorba de Apostol, Breniuc și Avrămia și-au manifestat dorința de a încheia conturile cu Bucovina Rădăuți. În fine, Duțică nu s-a prezentat nici până acum la antrenamente și am auzit că ar fi în vizorul grupării FC Pojorâta. Oricum, să știți că avem soluții pentru înlocuirea lor”, a declarat managerul Manuel Costache.

În continuarea programului de pregătire, Bucovina va susține și o serie de meciuri amicale, după cum urmează: cu Zimbrul Siret pe 3 august, cu CSM Pașcani pe 6 august, cu FC Pojorâta pe 8 august și cu FCM Dorohoi pe 10 august.

„Cel mai probabil, ediția 2013-2014 a Ligii a III-a va începe pe data de 16 august, însă totul se va clarifica cu prilejul Comitetului Executiv din 5 august, dată la care se va efectua și tragerea la sorți. În funcție de modul în care va arăta viitorul calendar competițional, e posibil să mai introducem în programul de pregătire din presezon încă un joc test, în compania grupării Sporting Suceava”, a precizat oficialul rădăuțean.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă