EXCLUSIV | Pariul lui Dorin Goian pentru fotbalul românesc. „Are 19 ani și 1,91 m. Eu nu aveam calitățile lui la aceeași vârstă”

Marius ANGHEL 20 Nov. 2018, 12:14 Stiri

Dorin Goian (38 de ani, 1,94 m), antrenorul echipei Bucovina Rădăuți, a vorbit, la ProSport LIVE, despre obiectivul formației sale, dar a și acceptat provocarea moderatorului emisiunii de a nominaliza dintre elevii său un tânăr jucător cu un mare potențial de creștere, unul care ar putea oricând să evolueze în eșalonul de elită din România.

Fostul stoper al naționalei României a răspuns prompt și a realizat o comparație interesantă. „Vișinar!  Are 19 ani și e înalt de 1,91 m! Joacă fundaș central. Eu la vârsta lui nu aveam calitățile acestui jucător de real talent”, a spus Dorin Goian, la ProSport LIVE.

Stejărel Vișinar poate juca atât ca fundaș central, cât și ca mijlocaș în fața liniei defensive, iar în luna iulie presa din Suceava a scris de un interes al grupării FC Voluntari pentru tânărul component al echipei Bucovina Rădăuți. De altfel, fotbalistul în vârstă de 19 ani a și plecat, în vară, în cantonament alături gruparea ilfoveană, dar s-a întors ulterior la Rădăuți.

1 gol are Stejărel Vișinar marcat în acest sezon de Liga 3 pentru Bucovina Rădăuți, în victoria cu 4-0 cu FC Botoșani 2

Antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan, Bucovina se află pe locul 4 în Seria 1 din Liga a 3-a, cu 25 de puncte adunate în 12 meciuri jucate în 13 etape. Lider este SCM Gloria Buzău (35 pct.), însă are un meci în plus disputat, urmată de SC Oțelul Galați (32) și Știința Miroslava (28).

60 de meciuri în naționala României a adunat Dorin Goian. Fotbalistul care a jucat la Euro 2008 a marcat de cinci ori pentru tricolori

Marius ANGHEL 20 Nov. 2018, 12:14 Stiri
Pe aceeași temă