VIDEO | Mesajul lui Nicolas Anelka pentru suporterii Forestei! Francezul și-a anunțat venirea în România: „Voi fi prezent la derby. Ne vedem atunci”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2018, 19:54 Stiri
VIDEO | Mesajul lui Nicolas Anelka pentru suporterii Forestei!** Francezul și-a anunțat venirea în România:

Nicolas Anelka (39 de ani) și-a anunțat, oficial, prezența, prin intermediul unui clip video, la meciul din Liga 3 dintre Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți, programat vineri, de la ora 14:00, la Suceava.

„Salut! Aici Nico Anelka. Sunt bucuros să vă anunț că voi fi prezent la derby-ul cu Rădăuți. Îl voi susține pe prietenul meu Salim Benachour și echipa lui, Suceava. Ne vedem la meci!”, a spus Anelka, într-un clip video postat de Foresta Suceava pe pagina oficială de Facebook.

În prezent manager la echipa de tineret a lui Lille, Nicolas Anelka a acceptat invitația de a veni la Suceava în baza relației de prietenie pe care o are cu antrenorul Forestei, Selim Benachour, alături de care a evoluat la PSG (sezonul 2001-2002) și Mumbai City (sezonul 2015).

Fostul atacant al echipelor PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea sau Juventus va da lovitura de start a meciului pe care Foresta îl va juca pe teren propriu cu Bucovina Rădăuță, pe 30 noiembrie, în cadrul ultimei etape a turului Ligii 3.

Nicolas Anelka a jucat 69 de meciuri în naționala Franței, pentru care a marcat de 14 ori și alături de care a câștigat Campionatul European din 2000. Tot în același an obținea trofeul Ligii Campionilor în tricoul echipei Real Madrid. În cariera de fotbalist, Anelka a jucat pentru Paris Saint-Germain (în două rânduri), Arsenal, Real Padrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahçe, Bolton Wanderers, Chelsea, Shanghai Shenhua, Juventus, West Bromwich Albion și Mumbai City.

Astăzi, la Buzău, Foresta a fost umilită în meciul cu SCM Gloria, pierzând cu 4-0. Cu o etapă înainte de finalul turului, echipa suceveană se află pe locul 5 în Seria 1 a Ligii 3, cu 21 de puncte acumulate în 13 meciuri desfășurate în 14 runde. Lider este SCM Gloria Buzău, cu 38 de puncte acumulate în 14 meciuri. Bucovina Rădăuți (locul 4, cu 28 de puncte), adversarul Forestei în meciul la care Anelka va da lovitura de start, a câștigat astăzi cu 2-0, pe teren propriu, pe CSM Focșani.

Marius ANGHEL 24 Nov. 2018, 19:54 Stiri
Pe aceeași temă