Brăila și-a stabilit primele ținte, dar nu vrea promovarea

09 Dec. 2011, 13:06 Bursa transferurilor
Brăila și-a stabilit primele ținte,** dar nu vrea promovarea

Chiar dacă la finalul turului de campionat CF Brăila se află pe locul cinci la numai trei puncte în spatele echipei de pe poziția a doua, Săgeata Năvodari, și are șanse reale de a se bate la promovarea în primul eșalon, conducerea clubului brăilean nu agreează absolut deloc aceastăn idee!

Principalul motiv invocat de Adelin Soare, președintele de la CF Brăila este în principal lipsa banilor, deoarece aceștia provin din bugetele Primăruiei și al Consiliului Județean, chiar dacă aceste două instituții nu au nicio acțiune la SC Concivia SA, firmă care deține 98% din acțiunile de la echipa de fotbal!! Cu toate acestea, la CF Brăila se intenționează transferul a câtorva jucători, după ce în prealabil Ion Viorel a făcut curățenia de iarnă.

Astfel au fost dați afară de la echipă portarul Paul Botaș, fundașii Gigel Costache și Nicușor Neacșu, dar și mijlocașii Victor Olenic, Alexandru Balaban și Adrian Ștefan. Toți aceștia au încetat pe cale amiabilă relațiile cu CF Brăila având asupra lor transferurile „în alb”, iar acum conducerea brăilenilor vrea să aducă doi-trei jucători în locul acestora. Sunt discuții destul de avansate cu atacantul de 24 de ani, Bogdan Ungureanu de la Callatis Mangalia, precum și cu mijlocașul de 23 de ani Nicolae Zuluf de la Victoria Brănești. Au mai fost (din câte se pare) discuții pentru aducerea la echipă a portarului Cornel Cernea (36 de ani), cel care a fost dat afară de la Farul Constanța după meciul cu FC Snagov, dar s-a ajuns la concluzia că acesta nu se poate integra în proiectul de viitor al echipei!

Dar întrebarea care se pune este următoarea: Care sunt acele proiecte de viitor de la CF Brăila, dacă aici sunt conducători de genul lui Adelin Soare care nu doresc promovarea în prima ligă a fotbalului românesc? Probabil că proiectul de viitor de la CF Brăila este salvarea de la retrogradare!!

Articol scris de Valentin Constantinescu

09 Dec. 2011, 13:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă