Brăila are încă o nouă achiziție înaintea meciului cu liderul Sportul Snagov. E al doilea jucător fost la SSC Farul care vine sub comanda lui Florentin Petre

În disperarea de a-și completa lotul și de a încerca să își mențină vii șansele de salvare de la retrogradare, Dacia Unirea Brăila a ajuns în această săptămână la o nouă legitimare. Echipa antrenată de Florentin Petre a bătut palma în mai puțin de o săptămână cu cinci jucători.

Astfel, după Tiberiu Subțirică, Robert Căruță, Momodou Lamin Jallow și Adreano van den Driest, la Dacia Unirea a ajuns înaintea jocului cu liderul Sportul Snagov și Mohamed Lamine Diakite (22 de ani). Fundașul originar din Coasta de Fildeș și cu cetățenie din Statele Unite ale Americii va evolua la echipa brăileană după ce în iarnă a fost pus pe liber de SSC Farul. De la formația constănțeană a venit și Momodou Jallow.

Diakite a evoluat în prima parte a sezonului Ligii 2 la SSC Farul, pentru care a jucat în patru meciuri, în trei a început ca titular și a înscris un gol, în înfrângerea cu Chindia (1-5). Africanul american a jucat și în Liga a 3-a pentru constănțeni.

Sâmbătă, de la ora 11:00, Dacia Unirea joacă la Ghermănești, pe terenul liderului Sportul Snagov. Brăila se află pe ultimul loc în Liga 2, cu doar 12 puncte acumulate în 23 de etape.

Pentru partea a doua a sezonului, Dacia Unirea a mai semnat și cu jucătorii: Jean Prunescu (29 de ani, fundaș, împrumut de la Petrolul), Alex Sahru (21 de ani, mijlocaș, ex Aerostar), Mihai Mușea (25 de ani, fundaș, ex AFC Odorheiu Secuiesc), Iulian Moldoveanu (19 ani, portar, ex SR Brașov), Alexandru Izmană (22 de ani, mijlocaș, ex CSM Școlar Reșița), Austin Rogers (23 de ani, portar, ex Ulaanbaatar City – Mongolia), Tiberiu Subțirică (20 de ani, mijlocaș central, ex CS Afumați), Robert Căruță (23 de ani, mijlocaș, ex Știința Miroslava), Momodou Lamin Jallow (22 de ani, atacant, ex SSC Farul) și Adreano van den Driest (27 de ani, mijlocaș, revenit la Brăila, pentru care a jucat și în prima parte a sezonului).

Pe aceeași temă