Brăila a realizat al doilea transfer: un fundaș care a debutat în Liga 1 cu FC Botoșani

Dacia Unirea Brăila a plecat de ieri în cantonamentul pe care îl va efectua în următoarele zece zile la Buftea, iar înainte ca jucătorii să urce în autocarul care îi transporta în orașul ilfovean și-a asigurat semnăturile a doi fotbaliști.

Primul care și-a dat acordul să evolueze sub comanda lui Alin Pânzaru a fost mijlocașul Alin Manea, adus de la CS U Craiova și care în prima parte a sezonului a jucat în 14 meciuri pentru Sportul Snagov.

Iar al doilea jucători care a acceptat oferta Daciei Unirea a fost Marian Anghelina (26 de ani). Originar din Potcoava, județul Olt, Anghelina a evoluat ultima dată la echipa de Liga 3 ACS Șirineasa. Fundașul a mai jucat în cariera sa pentru ALRO Slatina, FC Olt Slatina, CS Afumați, SCM Pitești și FC Botoșani, la aceasta din urmă apucând să debuteze în Liga 1. În 2014 era achiziționat de Dinamo de la Slatina, însă bucureștenii s-au răzgândit în privința lui și astfel a ajuns la FC Botoșani.

„Marian Anghelina a semnat cu Dacia Unirea Brăila! Noul venit în tabăra echipei noastre este născut la Slatina pe 2 Mai 1991 și poate evolua ca fundaș central sau fundaș dreapta! De-a lungul carierei a fost legitimat la FC Olt, CS Afumați, ACS Sirineasa, Dinamo București și FC Botoșani – pentru care a și bifat 2 prezențe în Liga 1! Mult succes, Marian!”, anunță Dacia Unirea pe pagina sa de facebook.

Celelalte noutăți din lotul de 25 de jucători aflați în cantonamentul de la Buftea sunt Tudor Țăranu (ex SSC Farul), Alexandru Nicola (ex FCSB II) și Raul Vitan (ex Sănătatea Cluj). De la juniori au fost luați Daniel Oroșanu, Marius Moroianu și Leonard Coteț.

În perioada cantonamentului, antrenorul Alin Pânzaru mai așteaptă câțiva jucători care să se alăture echipei, în special pentru posturile de fundași centrali și mijlocaș defensiv.

Lotul convocat pentru cantonamentul de la Buftea:

portari: Ștefan Leu, Alexandru Ticrea și Roberto Chirilă;
fundași: Laurențiu Ivan, Alexandru Niță, Costin Ghiocel, Cătălin Stănciulescu, Daniel Oroșanu (Junior A), Marius Moroianu (Junior A), Tudor Țăranu (SSC Farul), Nicola Alexandru (FCSB), Marian Anghelina (ACS Șirineasa);
mijlocași: Sorin Frunză, Olimpiu Bucur, Victor Olenic, Paul Ioan, Marius Dima, George Puia, Paul Cublesan, Leonard Coteț (Junior A), Alin Manea (CS U Craiova, ex Sportul Snagov), Raul Vitan (Sănătatea Cluj);
atacanți: Alexandru Pop, Andrei Banyoi și Costin Ciucureanu.

Pe aceeași temă