Boroiban, la ALRO? „Nu pot să discut nimic, sunt sub contract”

07 Dec. 2011, 15:58 Bursa transferurilor
Boroiban, la ALRO?** „Nu pot să discut nimic, sunt sub contract

Atacantul formației Gaz Metan Severin, Laurențiu Boroiban, este un fotbalist interesant pentru oficialii celor de la Alro, în condițiile în care linia ofensivă a formației slătinene a avut mai puține reușite în turul campionatului.

Jucător ce a evoluat pentru FC Caracal, Boroiban a mai îmbrăcat tricoul echipei CSM Râmnicu Vâlcea înainte de a merge în Bănie, la fosta grupare Gaz Metan CFR Craiova. Atacantul de 27 de ani a ajuns apoi pe malul Dunării după mutarea la Turnu Severin a acestei formații, care a încheiat turul actualei ediții de campionat pe locul al patrulea în clasamentul seriei. Boroiban nu a dorit să facă nicio precizare legată de interesul celor de la Alro Slatina, în condițiile în care nu și-a încheiat înțelegerea cu echipa mehedințeană.

„Nu pot să discut nimic, eu sunt sub contract cu Gaz Metan. Mai am cu ei până în vara anului viitor. Nu știu altceva…”, a punctat jucătorul.

„Am vorbit cu Nițulescu, dar n-a fost o ofertă”

Un alt fotbalist ce a jucat în trecut pentru FC Caracal, Gabriel Velcovici, afirmă că a avut doar o discuție amicală cu președintele aluminiștilor, Jane Nițulescu. Actualul component al Gloriei Bistrița crede că problemele financiare cu care se confruntă gruparea ardeleană își vor găsi rezolvare.

„Eu am vorbit cu domnul Nițulescu, dar așa în mare, pentru că ne cunoaștem, nu a fost o ofertă. Nu știu ce să zic, dacă aș accepta o eventuală propunere. Întotdeauna iau în calcul orice variantă, nu se știe niciodată, depinde ce vor domnii să facă. Rămâne de văzut cine va promova din seria asta. La Bistrița au fost probleme cu banii, dar astea se rezolvă, nu vor mai fi”, a spus Velcovici, care în decursul carierei sale a evoluat și pentru echipa-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova.

sursa: Gazeta Nouă

07 Dec. 2011, 15:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă