Bogdan Olaru, al doilea transfer al Daciei Unirea. Portarul a scăpat de calvarul pe care l-a trăit în ultimul an la Farul

Bogdan Olaru, al doilea transfer al Daciei Unirea.** Portarul a scăpat de calvarul pe care l-a trăit în ultimul an la Farul

Cel de-al doilea transfer pe care și-l doresc șefii Daciei Unirea, cel al portarului Bogdan Olaru, este pe cale de a se perfecta. Luni, fotbalistul a fost la clubul la care era legitimat, Farul Constanța și a încheiat conturile cu gruparea de la țărmul Mării Negre, iar astăzi va veni să semneze cu Dacia Unirea.

„Suntem aproape de finalizarea celui de-al doilea transfer. Portarul Olaru a fost luni la Constanța și și-a reziliat contractul cu Farul, iar astăzi va pleca cu noi în cantonament la Câmpulung Moldovenesc. Trebuie să facă vizita medicală și să semneze contractul cu Dacia Unirea, dar poate fi considerat deja jucătorul Brăilei”, a declarat Alin Pânzaru pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Marți, fotbaliștii brăileni au făcut un singur antrenament în sala de forță a stadionului Municipal, iar astăzi vor pleca, pentru zece zile, în cantonament la Câmpulung Moldovenesc.

Ultimul sosit în tabăra brăileană, portarul Bogdan Olaru, și-a făcut junioratul la Oțelul Galați, a evoluat apoi la satelitul aceastei formații, de unde a fost promovat la echipa mare de Petre Grigoraș. Jucător cu talie, 1,91 metri, Olaru a evoluat opt luni în Italia, la Riccione, în Serie D, la FC Maramureș Baia Mare, la Dunărea Galați, Delta Tulcea, iar anul trecut la Farul.

În luna decembrie a anului trecut, Olaru ne povestea prin ce chinuri trebuie să treacă la clubul din Constanța. Era neplătit de aproape un an, asta cu toate că ceilalți colegi de la Farul erau cu banii la zi, și nu putea să-și reziliere contractul, fiind astfel într-o situație fără ieșire. Olaru trimitea „un strigăt mai mult decât disperat de ajutor” și spune că trăiește un adevărat iad la Farul, din care nu are nicio scăpare. CITEȘTE AICI ce spunea Olaru despre calvarul prin care trecea deja la fosta sa echipă.

Articol scris de Costel FILIP

Pe aceeași temă