Boboacă nu regretă Argeșul! „Nu-i vorbesc de rău, cu toate că ei mi-au făcut”

21 Feb. 2012, 18:12 Bursa transferurilor
Boboacă nu regretă Argeșul!**

Roberto Boboacă nu regretă despărțirea de FC Argeș. Sosit în această iarnă la Alro, tânărul jucător speră să reușească promovarea în Liga I cu gruparea slătineană. Boboacă spune că a ales să vină la clubul local pentru că aici se dorește performanța.

Problemele financiare pe care le-a avut la FC Argeș l-au determinat pe mijlocașul de bandă să părăsească formația piteșteană. Boboacă a acceptat oferta de a îmbrăca tricoul aluminiștilor în returul de campionat și a fost utilizat de „principalul” Daniel Mogoșanu în amicalele iernii. Fotbalistul de 22 de ani crede că Alro poate reuși o clasare pe podiumul seriei.

„FC Argeș era pe un loc mai sus în clasament, dar au fost probleme financiare. Nu vreau să intru mai mult în detalii sau să-i vorbesc de rău, cu toate că mi-au făcut rău, m-au ținut pe bară patru-cinci luni. Am ales să vin la Alro pentru că este un club la care se dorește performanța și din câte am înțeles și promovarea. Anul acesta o să tragem la un loc trei, de pe care am putea să promovăm”, a spus Boboacă.

Dacă Boboacă s-a confruntat cu probleme financiare în Trivale, un alt jucător aflat într-o situație asemănătoare la Gloria Bistrița, Robert Săceanu, și-a primit zilele trecute drepturile bănești. Clubul ardelean i-a achitat lui Săceanu suma de 5.000 de euro, restantă din perioada 2009-2011. Doi dintre portarii aluminiștilor nu se află în aceste zile într-o situație prea fericită. În timp ce Marinescu continuă programul individual de pregătire după ce a fost propus pentru suspendare de conducerea executivă, Savu nu poate fi legitimat de Alro după ce fiscul a pus sechestru pe jucătorii Victoriei Brănești, echipă de la care venise în această pauză competițională.

Sursa: Olt TV

21 Feb. 2012, 18:12 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă