Bițiș a dat Deva pe Târgu Mureș

20 Jul. 2009, 11:46 Bursa transferurilor
Bițiș a dat Deva pe Târgu Mureș

Deva nu a bifat transferul nici unui jucător în această vară, însă a pierdut unul dintre fotbaliști de bază cu care, în 2007, a promovat în Liga a II-a.

După trei sezoane petrecute sub Cetate, mijlocașul ofensiv de 28 de ani Alin Bițiș (foto, în alb) a decis că a sosit momentul unui nou început în cariera sa. "Piticul" a bătut palma cu oficialii grupării FCM Târgu Mureș, al cărui jucător va fi până în 2011 mai rămâne doar ca și oficialii celor două cluburi să se înțeleagă asupra termenilor trecerii jucătorului de la Mureșul la Târgu Mureș.

 

"Mi-am făcut datoria la Deva"

 

Golgheterul Mureșului din sezonul trecut, cu 12 goluri, Bițiș spune că a ales Târgu Mureș convins fiind de proiectele de viitor prezentate de conducătorii noii sale echipe, dar și de rețeta financiară oferită de aceștia, superioară celei pe care o avea la Deva. "M-am simțit bine la Deva, unde cred că mi-am făcut datoria cu prisosință, însă am simțit că am nevoie de o schimbare în cariera mea, de o nouă provocare. A fost dorința mea să plec la Târgu Mureș, unde sper să joc și mai bine și să reușesc ceea ce nu am putut cu Mureșul. Am fost primit bine la noul meu club, care are planuri mari pentru viitor", a declarat pentru liga2.ro, Alin Bițiș Bițiș care deja a înscris un gol pentru noua sa echipă, sâmbătă, la Predeal, în amicalul cu Steaua II București, scor 1-0.

 

Articol scris de Sami Tamaș
 

20 Jul. 2009, 11:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă