Belgienii și francezii au făcut cale întoarsă de la Reșița: „N-au reușit să facă față efortului, din păcate pentru ei, dar și pentru noi”

Belgienii și francezii au făcut cale întoarsă de la Reșița:**

Dacă din punct de vedere al înțelegerii contractuale între Cătălin Rufă, acționarul majoritar al CS Metalul Reșița, și Consiliul Local Reșița lucrurile sunt destul de complicate, mai nou omul de afaceri bucureștean amenințând cu băgarea clubului în insolvență, în privința pregătirii pentru noul sezon lucrurile aproape că stagnează. Antrenorul Marian Pană are la dispoziție un număr limitat de jucători, asta și pentru atât străinii pe care îi avea la pregătire, cât și jucătorii veniți în probe nu au demonstrat că au merită să rămână la echipa din Liga 2.

Chiar și cu un număr mic de jucători, Metalul Reșița își continuă pregătirea până la aflarea unui verdict clar în privința viitorului, dacă are puterea financiară de a evolua în Liga 2 sau abandonează competiția. Astfel, astăzi, la finalul cantonamentului efectuat în ultima perioadă pe plan local, are programat un amical împotriva campioanei județene din Caraș-Severin, Voința Lupac. Jocul va avea loc în Valea Domanului, de la ora 11:00.

Pentru acest joc, Marian Pană nu va mai putea conta pe fundașul Ionuț Tătaru, ajuns la Olimpia Satu Mare, însă nici pe cei doi belgieni și doi francezi testați în amicalul cu Vulturii Lugoj. „Au avut probleme musculare, n-au reușit să facă față efortului, din păcate pentru ei, dar și pentru noi, întrucât mi-ar fi plăcut fundașul central Anthony. Dar, lucrurile sunt puțin complicate și am decis să renunțăm la ei. Avem doar 17 jucători la pregătire”, a spus antrenorul Metalului pentru Jurnalul de Caraș-Severin.

 În speranța că activitatea sportivă de la Metalul Reșița va continua și după finalul acestei săptămâni, stafful tehnic a programat pe 19 august un alt amical, tot acasă, cu ASU Politehnica Timișoara.

Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Pe aceeași temă