Bebey a răspuns ofertei primite de la UTA. Golgheterul Daciei Unirea și-a decis viitorul

Bebey a răspuns ofertei primite de la UTA.** Golgheterul Daciei Unirea și-a decis viitorul

Terenul „Motorul” s-a prezentat ceva mai bine la al doilea antrenament al anului pentru utiști, susținut marți după-amiază. O mână de angajați ai Primăriei, ajutată de Ionuț Popa și masorul Chiorean, a intervenit cu lopeți și un utilaj, de mici dimensiuni pentru a îndepărta zăpada de pe sinteticul din Aradul Nou. Astfel, arădenii au avut condiții ceva mai bune de pregătire, dar de astăzi eforturile trebuie reluate după precipitațiile căzute ieri.

Altfel, față de jucătorii prezenți la reunire, a mai apărut în probe doar un mijlocaș din județul Sălaj. Achizițiile se lasă așteptate, iar ieri „roș-albii” au primit răspuns negativ și de la Bertrand Bebey (28 de ani). Atacantul francez, cu origini cameruneze, a optat pentru o echipă mai slab cotată din prima ligă poloneză, experiența sa în România reducându-se la jumătatea de sezon petrecută în tricoul celor de la Dacia Unirea Brăila, pentru care a înscris 5 goluri în cele 1424 minute bifate.

Totuși, în zilele următoare, „Bătrâna Doamnă” încearcă să oficializeze transferul a șase fotbaliști, toți seniori: un portar, doi fundași centrali, doi mijlocași centrali și un atacant de careu. Totodată, El Hasni, Coulibaly, Benga, Orlic și Hrezdac sunt așteptați la echipă, cu mențiunea că ultimii doi au fost motivați să sărbătorească Crăciunul pe rit vechi.

CITEȘTE și: Manea, optimist la început de 2019: „La anul, pe vremea asta, să fim în lupta pentru promovare!”

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă