Bebe Vasile, visul Vâlcii: „Nu sunt șanse să se realizeze această mutare”. Rufă are două variantele de antrenor în cazul în care Oprița pleacă

Bebe Vasile, visul Vâlcii:

Managerul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, a sunat la Reșița, încercând să obțină transferul atacantul de bandă dreapta al Metalului, Constantin Vasile, dar s-a lovit de refuzul lui Cătălin Rufă.

Fostul patron din Zăvoi, actualmente la Reșița își menține lotul, în speranța că poate ataca promovarea în Liga 1. „Vâlcea mi l-a cerut pe Vasile, dar nu sunt șanse să se realizeze această mutare. Eu îmi fac echipă să trag la promovare, am ajuns sus, e normal să încercăm, chiar dacă Timișoara este favorită certă. Metalul își păstrează nucleul de jucători, ne mai trebuiesc 2-3 jucători noi. Asta i-am spus și lui Lucian Munteanu, că nu i-l pot da pe Vasile” a declarat Cătălin Rufă.

Rufă și l-ar dori pe Adi Popa, dar nu concepe un schimb de jucători

Vâlcea l-a dorit pe Vasile și vara trecută, când s-au purtat unele discuții, însă nici atunci finanțatorul echipei bănățene nu și-a cedat jucătorul. Totuși, CSM îl poate recupera pe fotbalistul originar din Olănești în vara anului viitor, când acesta devine liber de contractul cu Metalul Reșița și poate reveni acasă.

Șeful Reșiței, Cătălin Rufă și l-ar dori și el de la Vâlcea pe Adi Popa, care joacă pe același post cu Constantin Vasile. „Mie îmi place mult Adi Popa, i-am spus lui Lucian Munteanu, dacă Vâlcea renunță la jucător, o să încerc să îl iau eu. Nu înțeleg cum un jucător așa de bun a evoluat atât de puțin! Cum Lucian Munteanu nu m-a mai sunat, presupun că Adi Popa a rămas la Vâlcea. Oricum, Alex Pelici îl va revigora, lui îi plac astfel de jucători combativi, de travaliu. Nu se pune problema unui schimb de jucători”.

Pelici și Artimon, variantele în cazul în care Oprița pleacă

Antrenorul vâlcenilor, Alex Pelici ar putea fi și el ofertat de la Reșița, în condițiile în care Daniel Oprița ar pleca la Petrolul Ploiești. „În cazul în care va pleca Daniel Oprița, Alex Pelici este prioritatea mea, dacă va apărea un scurtcircuit între el și Vâlcea. Alin Artimon ar fi a doua opțiune, dar el este la Caransebeș și îi este bine acolo, se investesc bani pentru a evita retrogradarea. Oricare antrenor vine acum la Reșita nu are de câștigat, nu este presiune, nu e nicio tragedie dacă nu reușim promovarea. Deocamdată suntem la faza de curățenie la echipă, dar avem și discuții cu jucători, doi ne-au dat deja acceptul, dar nu ne grăbim, vreau să întăresc echipa” a mai spus Rufă.

Până acum, Metalul Reșița a renunțat la jucătorii Vaștag, Giurgiu, Vișan și Liuba, în timp ce lui Mădălin Ciucă i-a expirat contractul și a semnat cu CSMS Iași.

Echipa bănățeană a încheiat prima parte a sezonului pe locul 3 în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2, la egalitate (26 de puncte) cu locul 2 ocupat de AFC Fortuna, însă la șapte puncte în spatele liderului ACS Poli.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă