„Bătrâna Doamnă” din Colentina se primenește pentru primăvară

04 Jan. 2012, 14:55 Bursa transferurilor

Penultima clasată din Seria 2, Juventus București, s-a despărțit în această pauză competițională de aproape jumătate din lotul cu care a abordat turul campionatului. Doi dintre cei mai buni jucători ai formației din Colentina, Florian Zaharia și Alexandru Marin, au luat calea Severinului, de unde vor ataca promovarea cu Gaz Metan. Atacantul central a fost cedat definitiv, în timp ce drepturile federative ale căpitanului rămân în co-proprietate.

Jucătorii veniți în vară de la Rapid și-au încheiat perioada de împrumut și s-au întors sub podul Grant, iar alții au plecat liberi de contract sperând să își găsească angajamente cu alte cluburi. Lista completă a plecărilor arată astfel: Florian Zaharia, Alexandru Marin, portarii Marius Anghelache și Liviu Cioloca, Alin Liuba (potențială destinație Timișoara), Adrian Tache, Ionuț Florea, Marian Stoica, Cătălin Păun.

Pentru completarea lotului bucureștenii și-au fixat deja țintele și se află în tratative avansate pentru semnarea contractelor cu nouă jucători. Totodată, vor fi promovați din propria pepinieră trei dintre cei mai promițători juniori: Pem Fui (un talentat mijlocaș româno-vietnamez de 16 ani), Dică și Busuioc.

Constantin Schumacher sună marți adunarea

Reunirea lotului va avea loc pe data 10 ianuarie și prima parte a pregătirilor se va desfășura la baza de antrenament a clubului. În ceea ce privește pregătirea centralizată s-a optat pentru un stagiu montan într-o zonă liniștită a județului Buzău, la Ciuta, în perioada 23 ianuarie – 3 februarie.

articol scris de Florin Alboiu

04 Jan. 2012, 14:55 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă