Iencsi a adus la Suceava doi foști elevi de la Hunedoara. Foresta continuă transferurile pe bandă rulantă

Iencsi a adus la Suceava doi foști elevi de la Hunedoara.** Foresta continuă transferurile pe bandă rulantă

Foresta transferă pe bandă rulantă în intersezon. După Bogdan Rusu, Marius Matei, Răzvan Avram (toți trei de la FC Brașov), Alin Mutu (U Cluj), Cornel Căinari (Bucovina Pojorâta), Constantin Ferariu (CSM Sighetu Marmației), Andrei Burcă, Constantin Drugă (ambii de la SC Bacău), Daniel Lung (Academica Clinceni), Vlad Bujor (FC Botoșani) și fostul internațional de juniori Andrei Cerlincă, la sfârșitul săptămânii trecute au mai ajuns la Suceava doi jucători. Este vorba de tinerii Alexandru Petresc (foto), fundaș lateral, în vârstă de 22 de ani, și Daniel Creciunesc, mijlocaș central, în vârstă de 20 de ani, pe care antrenorul Adrian Iencsi îi cunoaște foarte bine din perioada în care i-a avut sub comanda sa la FC Hunedoara.

Chiar dacă fotbaliștii Forestei au primit două zile libere după solicitantul stagiu de pregătire de la Câmpulung Moldovenesc, Creciunesc și Petresc, alături de Lung și Bujor, alți doi jucători aflați în urmă cu pregătirea, s-au antrenat de zor sâmbătă și duminică pe stadionul Areni, sub comanda antrenorului secund Bogdan Tudoreanu.

Amical cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe teren neutru

În altă ordine de idei, organizatorul de competiții Neculai Grosu a anunțat că a perfectat pentru ziua de miercuri un nou meci amical. Astfel, în ziua de miercuri, începând cu orele 17:00, Foresta își va măsura forțele cu nou-promovata în Liga a II-a Sepsi Sfântu Gheorghe, partida urmând să se desfășoare pe teren neutru, la Onești sau la Târgu Ocna. Trebuie menționat că la gruparea din Covasna activează începând din această vară Ionuț Plămadă, fostul atacant al Rapidului Suceava din precedenta ediție de campionat.

Pentru sâmbătă, sucevenii au în plan disputarea unui nou meci amical, de această dată pe Areni, printre formațiile de la care se așteaptă un răspuns ferm în acest sens fiind CSM Pașcani și Aerostar Bacău.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă