Radu Călin îl lasă pe Savin la Rapid: „Vor rămâne doar jucătorii de caracter”

Marian Dima, Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 18:33 Seria 2
Radu Călin îl lasă pe Savin la Rapid:**

Fortuna Poiana Câmpina a renunțat la reclamația formulată împotriva jucătorului Cătălin Savin și a împotriva cluburilor Rapid București și Concordia Chiajna, dosarul 57/CD/2014 de pe masa Comisiei de Disciplină fiind „închis” prin cererea de renunțare trimisă de formația prahoveană finanțată de Radu Călin. Savin semnase cu Fortuna, care nu înregistrase încă acel contract, între timp jucătorul” dezertând” și plecând la Rapid – unde este titular sub comanda lui Ionel Ganea.

Clubul prahovean a inițiat memoriul, a cărui rezolvare, la primul termen, s-a amânat, apoi, Radu Călin a decis să renunțe, pur și simplu la susținerea sa. Explicația o dă chiar patronul Fortunei, care spune că: „Eu voi avea un singur principiu, în aducerea de jucători la acest club. Vor rămâne doar jucătorii de caracter, pentru că restul, în general, în viață, se poate dobândi, pe când caracterul te naști cu el sau nu. Nu fac referire la o persoană anume, ci la orice jucător care va dori să lucreze la Fortuna, aceasta va fi prima și cea mai importantă probă pe care trebuie să o treacă” – spune Călin.

„Dan Alexandru să vină după buletin!”

Același Călin spune că nu este supărat pe Alexandru Dan – jucătorul venit de la Pandurii, care a fugit de la Fortuna tot la Rapid, la începutul săptămânii! „Dacă a fugit, să fie sănătos, înseamnă că nu avea loc la Fortuna. Totuși, să vină să-și ridice buletinul, pe care l-a lăsat la stadionul din Poiana Câmpina, chiar nu avem nevoie de nimic de la el” – declară același Călin, care așteaptă ca echipa să continue seria bună, cu două victorii consecutive, în campionat și Cupă, mâine, de la ora 11,00, când pe teren propriu – Fortuna va primi replica echipei Olimpia Satu Mare.

I-au dat banii lui Andrei Vlad

Fortuna a plătit datoria pe care Comisia de Discplină a FRF o „validase”, către fostul portar Andrei Vlad. Pe lângă salariile restante, plătite lui Vlad, Fortuna va plăti și amenda de 3000 de ron către Comisie, dar a scăpat de orice altă „consecință” a acestui caz (interzicerea dreptului de transferuri, depunctare etc).

Vali Munteanu, mai altruist ca oricând

În primele meciuri din eșalonul secund, unul dintre jucătorii care a surprins plăcut prin atitudine și randament a fost Vali Munteanu. Jucătorul ofensiv de bandă dreapta a jucat „pentru echipă”, de fiecare dată făcând un pas înainte, în acest moment în folosul Fortunei, calitățile mijlocașului dreapta recomandându-l pe acesta ca unul dintre jucătorii importanți, cu șanse de a „urca” încă un eșalon.

Articol scris de Marian DIMA
Foto: Sport Câmpina

Marian Dima, Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 18:33 Seria 2
Pe aceeași temă