Baruch a părăsit România pentru a pleca la război!

Baruch a părăsit România** pentru a pleca la război!

Meciul Buftei de la Brăila a adus pe foaia de joc un cuplu de portari în premieră în această formulă. Astfel, dacă prezența lui Plopeanu ca titular nu a fost ceva inedit, în schimb, apariția lui Marius Ion ca rezervă a fost o noutate absolută. Multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat cu Baruch, cel cu care se lupta Plopeanu pentru postul de titular al ilfovenilor și iată că am reușit să aflăm marele mister.

Astfel, portarul israelian și-a reziliat contractul încă de joi, fiind chemat sub arme de țara natală. Fiind rezervist, Baruch a fost reactivat de urgență ca urmare a conflictului dintre Israel și Siria și a primit înștiințare să se prezinte imediat în Israel. Din informațiile pe care le avem în acest moment, se pare că Baruch a părăsit încă de vineri România împreună cu familia sa, întâmpinând destule dificultăți în a găsi bilete de avion într-un timp atât de scurt. Israelianul a evoluat în acest tur doar în două meciuri, ambele pierdute de echipa sa, 0-4 cu Săgeata (foto) și 1-2 cu Sportul.

În acest moment, Buftea a rămas doar cu doi portari: Plopeanu și Marius Ion, însă se pare că primul este în cărți și pentru retur.

În altă ordine de idei, miercuri de la ora 11, pe stadionul Orășenesc din Buftea va avea loc un interesant amical între echipa de Liga a II-a din localitate și echipa de Liga a III-a CS Ștefănești

 

Sursa: IlfovSport
Foto Alexandru RAITA

Tags:
Pe aceeași temă