Baloteștiul, victorie la limită cu Axintele

Baloteștiul,** victorie la limită cu Axintele

După eșecul suferit în fața Concordiei Chiajna, penultima clasată din seria I a Ligii 2 a reușit miercuri o victorie la limită în fața celor de la Viitorul Axintele. Partida a fost adjudecată de formația ilfoveană cu scorul de 2-1, după ce la pauză tabela a arătat 1-0 pentru Balotești.

Claudiu Herea a fost cel care a marcat primul gol al echipei antrenate de italianul Giovanni Pisano. Axintele a replicat prin Fătu, dar Marinaș a stabilit scorul final al meciului. Pentru Balotești va urma un amical cu CS Tunari, programat a se disputa mâine, de la ora 14, la baza Metaloglobus, situată vizavi de Cora Pantelimon.

„Gogoașă” și italieni în probe

Lista noutăților este una destul de mare în tabăra ilfovenilor, acolo unde în primul unsprezece folosit miercuri au apărut nume cunoscute precum Claudiu Herea, Dorinel Popa sau Florin Istrate, însă niciunul nu a semnat momentan. De remarcat este și prezența craioveanului Andrei Preda, cunoscut atât pentru tatuajele sale cu Universitatea Craiova, cât și pentru porecla sa –  „Gogoașă”. Acesta a fost declarat liber în mod oficial de firma care se ocupă de procedura de insolvență a clubului patronat de Adrian Mititelu. Portarul de 25 de ani s-a remarcat deja pentru gruparea ilfoveană în amicalul contra Concordiei, în care a apărat un penalty executat de Wellington, însă nici situația lui Preda nu este încă rezolvată.

Printre numele noi din tabăra Baloteștiului mai figurează și italienii Carta – portar, născut în 1994 și Francesco Pisano – atacant, născut în 1992, ambii titulari contra Chiajnei, dar fără a impresiona în mod special.

Jucătorii de la Balotești au căutare

Pauza de iarnă a adus și despărțiri în tabăra ilfovenilor, o parte din cei care au părăsit echipa fiind deja transferați de alte echipe. Astfel, Ciuculescu și Vali Crăciun au semnat cu Axintele, Corcoveanu a ajuns la Național Sebiș, în timp ce tânărul Ciocănaru se pregătește cu CS Tunari. Totodată, din lotul folosit în prima parte a campionatului au mai dispărut nume precum Șomodean, Cătălin Păun, Angelescu și Sidek.

Iată și primul 11 folosit miercuri, împotriva celor de la Axintele: Fulga – G. Lupașcu, Flămânzeanu, L. Ion, N. Filip – I. Sandu, D. Popa, Cl. Herea – Fl. Istrate, Chira, B. Oprea

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă