Balint reface la Snagov echipa pe care a antrenat-o la ASA Târgu Mureș. Încă un jucător a semnat cu Sportul. Ilfovenii au câștigat amicalul cu Balotești

Laszlo Balint își aduce la noua echipă o parte dintre elevii pe care i-a antrenat la ASA Târgu Mureș, la începutul sezonului recent încheiat. Dacă pe Florin Iacob l-a găsit deja în lot, după numirea sa pe banca ilfovenilor de la Sportul Snagov a comandat aducerea altor fotbaliști cu care a mai lucrat. Fostul căpitan al mureșenilor, Robert Candrea, cât și fundașul Florin Ilie vor fi din nou sub comanda lui Balint.

Candrea a fost prezentat joi, în timp ce vineri a fost rândul lui Florin Ilie (26 de ani). Acesta din urmă tocmai se despărțise de CS Mioveni, echipă pentru care a evoluat în a doua parte a sezonului Ligii 2, iar acum a semnat pe un an cu Sportul Snagov.

Albaiulianul care a mai jucat pentru Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Corona Brașov, Gaz Metan Mediaș, FCM Baia Mare, Luceafărul Oradea, Pandurii Târgu Jiu și ASA Târgu Mureș a evoluat în retur în 12 meciuri la CS Mioveni.

„Sunt bucuros pentru că am ajuns la Sportul Snagov, mai ales pentru că am din nou ocazia să lucrez cu domnul Balint. Cunoscând stilul dumnealui de antrenorat, sunt sigur că echipa se va suda foarte bine în perioada de pregătire de vară și am încredere ca rezultatele noastre vor fi pe măsură în acest sezon”, a spus Florin Ilie la prezentarea la Sportul.

„Florin Ilie se alătură lotului Sportului Snagov. În vârstă de 26 de ani, Florin Ilie a semnat un contract cu gruparea snagoveană, valabil pentru sezonul curent.

Noul transfer al echipei a evoluat atât în Liga I, cât și în Liga a II-a pentru cluburi precum Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Corona Brașov, Gaz Metan Mediaș, FCM Baia Mare, Luceafărul Oradea, Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureș și CS Mioveni. Pentru cele două din urmă, Florin a bifat 17 apariții în ediția 2017-2018 a ligii secunde din postura de fundaș central, poziția sa de bază. În perioada 2008-2012, el s-a aflat în angrenajul selecționatelor U17, U19 și U21 ale echipei naționale a României.

Bun venit și multă baftă, Florin!”, a anunțat Sportul pe pagina sa de facebook.

Până acum, Sportul Snagov i-a prezentat ca noi achiziții pe Lucian Ion (24 de ani, ex CS Balotești), Robert Elek (30 de ani, ex Juventus București), Robert Candrea (23 de ani, ex Olimpia GrudziĂ…dz / Polonia) și Florin Ilie (26 de ani, ex CS Mioveni). Pe lângă aceștia, Sportul s-a înțeles verbal și cu Darius Buia (24 de ani, ex UTA Arad), însă golgheterul „Bătrânei Doamne” încă nu a semnat, fiindcă îi expiră chiar astăzi contractul cu fosta echipă.

Victorie cu CS Balotești în primul amical

În altă ordine de idei, astăzi de dimineață, Sportul Snagov s-a impus cu 2-1 (1-0) în amicalul cu CS Balotești. Pentru echipa lui Laszlo Balint au marcat Tazouti, din lovitură liberă, și Iulian Ilie, ca urmare a unei acțiuni colective de atac, în vreme ce adversarii au punctat din penalty.

Balint a alcătuit două echipe diferite pentru fiecare repriză. În prima au intrat: Poiană – Gâț, D. Munteanu, Lică, Cherecheș – L. Ion, Borțoneanu – Costache, Tazouti, Gojnea – Neață, iar în a doua au fost utilizați: Poiană (Raiu 70) – Vlădoiu, Nedelcu, I. Șerban, Cornea – Candrea, Bărbulescu – Ionescu, Ferfelea, Iul. Ilie – Huiban.

Bustea, Iacob, Stancu și Elek au avut un program separat de antrenament și nu au participat la acest meci.

După cum se poate observa, în acest amical au fost utilizați alți câțiva jucători aflați în probe: Poiană, Gât, Cherecheș, Cornea, Bărbulescu și Ionescu.

După partida de pregătire de astăzi, stafful tehnic va face o analiză amănunțită și va decide lotul de jucători care se va deplasa în cantonamentul de la Tărlungeni, programat să înceapă de luni.

Pe aceeași temă