Bădic, Avrămia și Hergheligiu rămân jucătorii Iașiului

Bădic, Avrămia și Hergheligiu** rămân jucătorii Iașiului

Comisiile federale au respins memoriile depuse de către jucătorii ieșeni Adrian Avrămia, Narcis Bădic și Andrei Herghelegiu, astfel că toți trei vor continua în Copou încă cel puțin un sezon. Nemulțumiți de condițiile salariale, cei trei au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, dar comisiile au decis că solicitările jucătorilor în cauză sunt nefondate.

„Bădic, Avrămia și Herghelgiu rămân jucătorii Iașiului, așa cum era și normal. Nu este o surpriză pentru mine, e o decizie normală a comisiilor. Nu existau motive pentru ca jucătorii să fie declarați liberi de contract, pentru că erau cu banii la zi”, a declarat Florin Prunea, președintele executiv al lui CSMS Iași.

Oficialul din Copou a adăugat că le va propune celor trei jucători prelungirea contractelor.

„Voi propune în Comitetul Director să ne așezăm la tratative cu jucătorii și să le propunem o nouă prelungire a contractelor. Am mai făcut acest gest până acum, dar cei trei au refuzat orice discuții. Dacă nu vor accepta prelungirea contractelor, voi propune Comitetului Director să ia o decizie în privința lor. Eu sper totuși ca dialogul să rezolve această problemă, iar jucătorii să semneze un nou acord cu clubul. Cert este că la Iași va juca numai cine vrea să joace. Nimeni nu este ținut cu forța aici și nu vrem jucători care să joace din obligație”, a mai spus Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă