ACS Poli vrea să se impună în derby-ul cu Ripensia, deși Ganea recunoaște problemele defensive. Litigiile la comisii se înmulțesc îngrijorător

Octavian Vasilescu 17 Aug. 2018, 16:52 Campionat
ACS Poli vrea să se impună în derby-ul cu Ripensia, deși Ganea recunoaște problemele defensive. Litigiile la comisii se înmulțesc îngrijorător

Cu un punct acumulat în două etape, timp în care au primit șase goluri cei de la ACS Poli nu dezarmează înaintea meciului cu Ripensia. Ionel Ganea este încrezător, deși recunoaște problemele defensive. În schimb la comisii, tot mai mulți foști angajați se îndreaptă împotriva clubului.

Sunt accidentați Smaranda și Melinte. Ionel Ganea speră să repare problemele din apărare. „Ripensia a început destul de bine campionatul. Părerea ea e că dacă noi eliminăm greșelile personale și colective vom reuși să câștigăm meciul. Echipa este formată din mulți jucători tineri, nu văd unde e experința. Noi dacă nu făceam cele două greșeli etapa trecută, cred că am fi câștigat. Părerea mea e că echipa este pe un drum bun. Echipa a avut un plus față de meciul cu Constanța, o atitudine mai bună. Sper ca mâine să fie mult mai bună și să câștigăm meciul. La capitolul goluri primite stăm cam prost și sper să remediem această problemă„, a precizat Ganea.

Au început tachinările între jucători

Pe plan local, majoritatea fotbaliștilor de la cele două echipe se cunosc, iar Cosmin Bîrnoi a spus că cei de la Ripensia le zic că vor să îi bată. „Am vorbit cu câțiva prieteni de acolo. Au și ei presiunile lor din partea conducerii, dar și noi avem o echipă bună și sper să câștigăm. Vom avea o mare ambiție mâine. Suntem mulți copii, încercăm să jucăm foarte bine la fiecare meci, este o atmosferă bună. Ei au mulți jucători cu o mai mare experiență și noi avem doi jucători cu experiență, dar cred că doi dintre ei sunt și accidentați. Este un derby al orașului, nu mai contează nimic altceva. Cine are ambiția mai mare, câștigă mâine. Sunt obișnuit să fiu oaspete. Deja nu ne schimbăm aici la vestiare, ne antrenăm în alte locuri. Sunt împăcat cu ideea asta„, a precizat jucătorul.

Litigiile la comisiile FRF se înmulțesc

Clubul așteaptă un răspuns de la Tribunalul Timiș pentru cererea de intrare în insolvență. Între timp însă, crește numărul de litigii la comisii. Fostul preparator fizic Mihai Alexandru a câștigat recursul pentru salariile neprimite. De asemenea, săptămâna viitoare, în 21 august, au termene la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor: foștii antrenor Octavian Benga și Victor Collins, foști jucători Mihai Roman, Alexandru Țigănașu, Alexandru Ciucur și actualul jucător Radu Motreanu.

Reamintim că la o conferință de presă, președintele Radu Birlică a reproșat presei timișorene și reporterului Prosport în special de ce se scriu știri despre litigii.

În clasament, Ripensia e pe 6 cu 4 puncte, iar ACS Poli, pe 17, cu 1 puncte. Meciul de sâmbătă începe la 15,30 și e televizat.

Articol scris de Anda Deliu

Octavian Vasilescu 17 Aug. 2018, 16:52 Campionat
Pe aceeași temă