Foresta află vineri dacă primește finanțare de la Consiliul Local. Primarul Sucevei așteaptă performanțele: „Am înțeles că avem o multinațională acum”

Marius ANGHEL 14 Sep. 2017, 16:02 Diverse
Foresta află vineri dacă primește finanțare de la Consiliul Local.** Primarul Sucevei așteaptă performanțele:

După ce a achitat în cursul zilei de marți datoria de 110.000 de euro către Fisc, conducerea Forestei a depus ieri documentația necesară în vederea participării la licitația privind acordarea sumei de 1.000.000 de lei din partea administrației locale, care va avea loc vineri, 15 septembrie.

„Deși n-am văzut încă acel certificat fiscal zero, am înțeles că cei de la Foresta au achitat datoriile la Finanțe. Ca atare, pe data de 15 septembrie va avea loc licitația pentru acordarea banilor. Așteptăm să vină și performanțele. Am înțeles că avem o multinațională acum, voi merge și eu într-o zi ca să văd echipa”, a spus, ieri, primarul Sucevei, Ion Lungu.

În altă ordine de idei, la antrenamentul de ieri al Forestei a participat și Khalid Chalabi, jucător care a devenit bun de joc pentru gruparea suceveană în cursul acestei săptămâni. În vârstă de 22 de ani, Chalabi a început fotbalul la juniorii lui AS Monaco, sezonul trecut evoluând la echipa secundă a celor de la Stade Reims. La Suceava a ajuns la începutul acestei săptămâni și un antrenor secund portughez, care a fost adus să îl ajute pe principalul Nuno Pedro.

În ce-l privește pe fundașul central francez Seven Cem, care s-a pregătit în ultimele săptămâni pe Areni, acesta nu a mai putut fi legitimat din cauza unor neînțelegeri cu clubul de care aparține, FC Martigues.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 14 Sep. 2017, 16:02 Diverse
Pe aceeași temă