Avocatul lui Sepsi: „Poate juca oriunde, fără probleme!” / Iancu: „Se prezintă la Poli”

26 Jan. 2012, 17:51 Bursa transferurilor
Avocatul lui Sepsi:

După ce unul dintre avocații lui Laszlo Sepsi, spaniolul Josef Vandellos, a ieșit public pentru a anunța faptul că fundașul a fost declarat liber de contract de către TAS, Marian Iancu a intervenit pentru a susține contrariul. Președintele Politehnicii Timișoara spune că reprezentantul fotbalistului încearcă doar să inducă idei false, în fapt dcizia Tribunalului de la Lausanne fiindu-le favorabil bănățenilor.

„Acest om este un escroc. Sepsi este în continuare jucătorul lui Poli Timișoara. Cererea de eliberare de sub contract a fost respinsă. Avocatul lui, care susține contrariul, este un escroc. Noi avem nevoie de acest jucător, salariul lui este plătit aproape la timp, totul este în regulă, nu mai are rost să discutăm. Avocatul știe că au pierdut procesul, însă acum pun presiune pentru că le promisese că va câștiga. Dispoziția executorie spune că cererea de eliberare de sub contract a fost respinsă, aia este cea care contează. Punctul de vedere al arbitrului de la Lausanne spune că avem dreptate, nu punctul nostru de vedere. Sepsi se va prezenta în Spania, în cantonamentul Politehnicii Timișoara”, a spus Iancu la Sport.ro.

Josef Vandellos, avocatul lui Sepsi, nu se arată intimidat de declarațiile șefului Timișoarei și prezintă documentul eliberat de TAS:

„Scrie alb pe negru, în punctul 100, că angajamentul lui Laszlo Sepsi cu Timișoara este terminat. Jucătorul nu va reveni la Poli, poate face ce vrea în continuare”.

26 Jan. 2012, 17:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă