Au semnat contractele după lungi negocieri!

Au semnat contractele** după lungi negocieri!

Conducătorii de la SCM Pitești au lucrat intens în ultima pe­rioa­dă. După mai multe runde de ne­gocieri, gruparea alb-violetă a re­u­șit să-i convingă să semneze contracte pe un sezon cu drept de prelungire cu Octavian Io­nes­cu, Andrei David, Iulian Tameș, Adrian Dulcea și Cristian Iancu.

Cei cinci sunt fotbaliști cu expe­ri­en­­ță, având în vedere că au evo­lu­at la echipe de ligile I și a II-a.

A venit Gafița

De câteva zile, cu lotul lui Iulian Crivac se pregătește și Cristinel Gafița. Atacantul în vârstă de 26 de ani și-a terminat contractul cu Ceahlăul Piatra Neamț și își ca­ută echipă. Fotbalistul a fost tes­tat o repriză în amicalul cu Gaz Metan Podari și rămâne de văzut dacă va fi oprit în lot de staff-ul tehnic al argeșenilor. Fotbalistul originar din Suceava va mai fi tes­tat de Crivac și în această săp­tămână.

Amical cu CS Mioveni

În această săptămână, fotbaliștii de la SCM Pitești vor disputa două jocuri de verificare. Echipa pregătită de Iulian Crivac va în­tâlni mâine, de la ora 20, pe terenul central al stadionului Nicolae Do­brin, pe CS Mioveni. Conducătorii grupării din Trivale încearcă să găsească un adversar pentru zi­ua de vineri, când este pro­gra­mat cel de-al doilea test de verificare.

Refuzați de U Craiova

Piteștenii trebuiau să dispute vi­neri, în nocturnă, un nou meci de verificare. Deși stabiliseră să joa­­ce cu Universitatea Craiova, echi­pă patronată de Adrian Miti­telu, în­țelegerea inițială a căzut după ce antrenorul Nicolo Napoli a spus că distanța până la Pitești e prea mare. Oltenii se pre­gă­tesc la Drobeta Turnu Severin, de­oarece primărița Olguța Va­si­les­cu le-a interzis accesul pe sta­dio­nul Ion Oblemenco, din Craio­va.

Sursa: Curierul zilei

Pe aceeași temă