Atacantul care întărește ofensiva UTA-ei! Daniel Florea, fostul campion cu Astra, a semnat cu arădenii

Solicitat atât de Adrian Mihalcea, cât și, acum, de Adrian Falub, mai ales că echipa s-a despărțit între timp de Mihai Roman, atacantul mult dorit la UTA a ajuns în cele din urmă la Arad. Conducerea clubului care dezamăgește în acest start de sezon al Ligii 2 a reușit să ajungă la un acord cu Daniel Florea (29 de ani), jucător care era liber de contract după despărțirea de Astra, grupare alături de care a devenit campion în 2016.

Achiziționarea lui Daniel Florea a fost anunțată de utiști marți seară pe site-ul oficial al clubului.

„Conducerea clubului a ajuns astăzi la un acord cu atacantul Daniel Florea, care a devenit jucătorul UTA-ei. Fotbalistul născut pe 17 aprilie 1988, la Constanța, a debutat pe prima scenă în tricoul Farului. Bornele carierei sale mai includ echipele Callatis Mangalia, Delta Tulcea, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu. Cu ultima trupă a cucerit titlul de campion, în 2015-2016 și tot acolo a jucat sezonul trecut”, se arată pe site-ul uta-arad.ro.

Florea are experiența campionatului Ligii 2, unde a jucat pentru Callatis și Delta. În Liga 1 a debutat la Farul, iar din 2013 a revenit în primul eșalon după ce s-a transferat la Concordia Chiajna. La ilfoveni a jucat în alte două sezoane, iar apoi a semnat cu Astra, pentru care a evoluat în alte două campionate, cu giurgiuvenii reușind să-și tracă în palmares câștigarea titlului și a Supercupei.

La începutul sezonul actual a plecat de la Astra, iar acum era liber de contract. În sezonul trecut, Daniel Florea a jucat în 27 de meciuri pentru Astra, însă doar în 6 ca titular, a evoluat numai 909 minute și a marcat 3 goluri.

Arădenii speră ca Florea să fie atacantul de care aveau nevoie, fiindcă echipa lor favorită, UTA, are un start foarte prost de campionat, după opt etape ocupând abia locul 13 și situându-se mai aproape de retrogradare decât de promovare, acesta din urmă fiind obiectivul trasat.

Pe aceeași temă