ASU Politehnica testează un fost portar al Ripensiei. Când se va lua decizia

Anda DELIU 07 Aug. 2018, 16:10 Bursa transferurilor
ASU Politehnica testează un fost portar al Ripensiei. Când se va lua decizia

ASU Politehnica este încă în căutări pentru definitivarea în proporție de 100% a lotului. Acest lucru presupune că staff-ul lui Cosmin Petruescu să aibă la dispoziție trei portari, deoarece, până acum, clubul s-a bazat doar pe doi tineri. Șanse mari să semneze cu echipa suporterilor le are Dalin Munteanu, fostul portar al Ripensiei.

Goalkeeper-ul are și un avantaj, acela că va fi încă un sezon eligibil U21, fiind născut pe 6 iunie 1997. Munteanu este născut la Orșova și a început fotbalul la CSȘ Drobeta Turnu Severin, după care a apărat la Chelsea București, Sporting Roșiori și Național Sebiș. De acolo, sezonul trecut a ajuns la Ripensia Timișoara, unde a apărat o bună perioadă, până și-a rupt ligamentele. Vara aceasta a fost în tratative și cu nou-promovata în Liga a III-a Chișineu Criș.

ASU Politehnica l-a verificat medical

De săptămâna trecută, ASU Poli îl testează pe Munteanu, iar Directorul sportiv spune că e apt medical. „Dalin Munteanu este de săptămâna trecută în probe la noi. A fost accidentat, dar acum este apt fizic.  Astăzi va fi un amical cu CNPT, vor apăra el și Borbei și după se va lua o decizie”, ne-a declarat directorul sportiv al timișorenilor, Marius Cociu.

ASU Poli îi mai are pe portarii Rareș Murariu, împrumutat de la Viitorul, și pe tânărul Alexandru Borbei, din generația 2003.

Anda DELIU 07 Aug. 2018, 16:10 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă