ASU Politehnica și-a luat un mijlocaș golgheter de la „U” Cluj chiar înainte de meciul direct

În ultima zi a perioadei de transferuri a iernii 2019 din fotbalul românesc, ASU Politehnica a bifat și ea a opta achiziție pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, ediția 2018-2019. Este vorba de Octavian Ursu, care vine sub formă de împrumut pe jumătate de an de la „U” Cluj, formație pe terenul căreia alb-violeții vor juca la finalul acestei săptămâni, în etapa a 23-a.

Fotbalistul de 24 de ani este născut la Mediaș și joacă pe postul de mijlocaș, însă timișorenii îl prezintă ca atacant. A făcut junioratul atât la Ardealul, cât și la „U” Cluj. Ca senior a jucat la destul de multe echipe, precum Unirea Slobozia, ACS Berceni, CS Mioveni, ASA Târgu Mureș, Olimpia Satu Mare și cel mai recent la noul „U” Cluj, pentru vechiul evoluând în două perioade.

Are șase meciuri în Liga 1, fără gol marcat, două pentru „U” și patru pentru ASA.

Noului proiect Universitatea Cluj i s-a alăturat în sezonul trecut, când echipa era în Liga 3, iar în acest campionat, în prima parte, a fost utilizat în 13 meciuri, doar șase începute ca titular, și în care a înscris cinci goluri: câte unul cu Petrolul (3-2), SSC Farul (3-0) și Academica Clinceni (3-0) și două cu Brăila (6-1).

„Politehnica Timișoara a oficializat astăzi împrumutul atacantului Octavian Ursu. Bun venit în #familiaviolet!”, a transmis ASU Poli pe facebook.

„Octavian Ursu a fost împrumutat, azi, până la finalul sezonului, la formația Politehnica Timișoara, așa că îi urăm multă baftă și cât mai multe goluri înscrise! Mult succes!”, a anunțat „U” Cluj împrumutul lui Ursu la ASU Poli.

Cu Octavian Ursu, numărul transferuri ajunge la opt la ASU Politehnica, după: Bogdan Vasile, Cristian Dros, Alin Manea, Mihai Ene, Cristian Ene, Fabio Trip și Radu Motreanu.

Altfel, clubul timișorean a anunțat că a căzut transferul paraguayanului Alvarenga. La fel, a căzut și aducerea lui Radu Rogac, deși fusese anunțat ca acontat.

Luni, 4 martie, cu începere de la ora 17:30, ASU Politehnica joacă în deplasare, pe Cluj Arena, cu „U” Cluj.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă