ASU Politehnica și-a luat un atacant nou, fost junior la Rapid. „Puteam să rămân la Hoffenheim, dar am zis pas. Mor de nerăbdare să joc în fața acestor suporteri minunați”

ASU Politehnica și-a luat un atacant nou, fost junior la Rapid.**

ASU Politehnica și-a completat compartimentul ofensiv cu un jucător de 18 ani trecut pe la Rapid și prin Germania. Este vorba de Tiberiu Istrătescu, fotbalist care susține că putea rămâne la Hoffenheim, dar nu a vrut.

Atacantul de 18 de ani este bucureștean, crescut la juniorii Rapidului, unde a jucat până acum doi ani. „Mă simt fericit, deoarece Politehnica Timișoara e un club pe care îl urmăream aproape zi de zi, având în vedere că sunt și rapidist. Galeriile celor două echipe sunt înfrățite, după cum se știe, așa încât Timișoara e ca o a doua casă pentru mine. E un pas înainte pentru mine, cu siguranță. Am șansa să fac pasul de la juniori la seniori și mă bucur că fac acest pas la Timișoara. Mă simt foarte bine aici și, chiar dacă am venit doar de trei zile, simt deja că mă integrez. Politehnica e o adevărată familie și nu cred că ar avea cineva vreo problemă să se integreze în acest grup. Mor de nerăbdare să joc în fața acestor suporteri minunați!”, a declarat jucătorul.

A tras atenția unor cluburi din Bundelisga, dar a venit în Liga a 2-a din România

Istrătescu alergă 30 de metri în 3,9 secunde. Fotbalistul a jucat la SpVgg Landshut și spune că a dat probe și la Hoffenhiem, dar nu a vrut să rămână.

„M-am maturizat foarte mult în ultimii doi ani, în primul rând ca mentalitate. Am învățat foarte multe lucruri și din punct de vedere fotbalistic, deoarece Germania e una dintre marile puteri fotbalistice din Europa. Am fost legitimat la Landshut, însă am dat probe și la Hoffenheim, unde puteam să rămân, dar neavând siguranța unei prezențe în echipă, am zis pas. Viteza e, de departe, principala mea calitate. Dar am și alte calități și sper să le pun cât mai mult în valoare pentru Politehnica”, a mai spus Istrătescu.

În etapa a 5-a, ASU Politehnica joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Aerostar Bacău. Echipa timișoreană se află pe locul 13 în Liga 2, cu 4 puncte.

Articol scris de Anda DELIU

 

Pe aceeași temă