ASU Politehnica s-a despărțit de Borislav Topic. Timișorenii vor juca în altă zi meciul cu Luceafărul Oradea

ASU Politehnica s-a despărțit de Borislav Topic.** Timișorenii vor juca în altă zi meciul cu Luceafărul Oradea

Chiar înainte de partida cu Foresta Suceava din etapa intermediară, cei de la ASU Politehnica Timișoara au renunțat la un jucător. Este vorba de Borislav Topic (33 de ani), un fundaș oricum adus ca un transfer nu foarte de înțeles la echipa suporterilor. De asemenea, clubul susținut de fanii CVUCS a anunțat că partida cu Luceafărul Oradea se va disputa nu sâmbătă, ci duminică.

ASU Politehnica l-a adus vara aceasta pe Borislav Topic. Ajuns la 33 de ani, bosniacul care mai evoluase cândva pentru Târgu Mureș nu a avut evoluții impresionante în ultimii ani, când a jucat în țara natală. Totuși, în lipsă de fundași centrali, jucătorul a semnat cu echipa timișoreană, cu ceva întârziere, deoarece nu a primit viză de ședere în România. Accidentarea gravă a fotbalistului, care va rata toate meciurile rămase din 2017, i-a făcut pe cei de la clubul timișorean să rupă colaborarea de comun acord.

4 meciuri, dintre care trei ca titular, a jucat Borislav Topic pentru ASU Poli: cu CS Balotești (2-2), CS Afumați (1-2), Dunărea Călărași (0-1) și Pandurii Târgu Jiu (1-1).

Pentru centrul defensivei, ASU Poli poate conta acum pe Ioan Mera, Dănuț Bilia, Andrei Coadă și chiar și Raul Krausz, care s-a descurcat bine pe postul pe care a mai evoluat ca juniori.

Drumul de la Suceava permite amânarea cu o zi a meciului cu Luceafărul Oradea

Cei de la ASU Poli au anunțat că meciul cu Luceafărul Oradea se va juca duminică, de la ora 14:00. Partida a fost amânată, având la bază o decizie a Comitetului Executiv al FRF, care spune că formațiile care fac peste 250 de km pe drum în etapa intermediară de miercuri pot amâna meciul de sâmbătă pentru duminică. Timișorenii au o deplasare la Foresta Suceava, așadar, se încadrează.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă