ASU Politehnica a oficializat, în sfârșit, primul transfer! Fostul utist Cristian Scutaru trece la marea rivală timișoreană

ASU Politehnica a oficializat primul transfer din această iarnă. Vineri la prânz, Cristian Scutaru a semnat un angajament cu echipa antrenată de Bogdan Andone. De altfel, antrenorul a anunțat după amicalul de miercuri cu Grebenac că fundașul ca semna, la fel ca și tânărul Marvin Schieb.

Scutaru este fundaș central, are 30 de ani, și în cariera sa a trecut pe la Reșița, vechea Poli, CFR Timișoara, Inter Clinceni, Dinamo, ACS Poli, dar și UTA. Pentru arădeni a jucat 18 meciuri și a marcat un gol. Reșițeanul este fost internațional de juniori, cu selecții în naționalele U17 și U19. Pe transfermarkt.de e cotat la 250.000 de euro în prezent, iar cea mai mare cotă a avut-o în perioada Dinamo, 700.000 de euro.

Cel mai probabil, în curând, va semna și Schieb.

Andone a testat mai mulți jucători

Antrenorul alb-violeților a testat mai mulți jucători în perioada aceasta. Dintre aceștia, Noe Bokila, fratele mult mai cunoscutului Jeremi Bokila, nu a fost păstrat. Andone i-a mai văzut la lucru pe sârbii Dejan Ivanovic și Andreja Lazovic, dar și pe românul Alexandru Boloca, fost junior la Juventus București.

Plecările certe sunt Marius Staicu, Mădălin Staicu și Andrei Țugui. De asemenea, pe picior de plecare sunt și portarii Markos Gakos și Emanuel Fișteag.

ASU Poli joacă sâmbătă un nou meci amical, de la ora 12:00, cu locul 5 din Liga a 3-a, Seria a 4-a, Național Sebiș.

Articol scris de Anda DELIU

 

Pe aceeași temă