ASU Politehnica a mai perfectat un transfer. Timișorenii vor avea și un străin în lot

ASU Politehnica a semnat, vineri, un contract cu Claudiu Kiala, jucător care se afla în teste încă de la reunirea echipei, din data de 9 ianuarie. Mijlocașul are dublă cetățenie, angoleză și olandeză, astfel că, datorită acesteia din urmă, este considerat jucător comunitar.

Kiala are 22 de ani și a făcut junioratul în Olanda, la Roda Kerkrade. Poate juca mijlocaș stânga sau aripă stângă, în funcție de sistemul de joc. A mai trecut pe la Dainava Alytus, în Lituania, la San Gwann FC, în Malta, Valdres FK, în Norvegia, iar din vară a jucat la Patro Eisden Maasmechelen, în liga a patra belgiană.

De altfel, și ACS Poli a transferat recent un fotbalist de bandă, dar dreaptă, tot din liga a patra belgiană, Josias Roulez.

ASU Politehnica ajunge la șase transferuri cu această mutare, după înregimentarea lui Bogdan Vasile, Alin Manea, Mihai Ene, Cristian Dros și Cristian Ene.

În continuare, vor fi testați Jorge Alvarenga și Lucas Fabricio. ASU Politehnica joacă sâmbătă, de la ora 12:00, un meci amicla cu CSM Școlar Reșița, pe terenul sintetic din Valea Domanului.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: ASU Politehnica

Pe aceeași temă