ASU Politehnica a ajuns la al patrulea transfer al iernii. Cosmin Petruescu a primit un mijlocaș defensiv din Republica Moldova

ASU Politehnica a ajuns la al patrulea transfer al iernii.** Cosmin Petruescu a primit un mijlocaș defensiv din Republica Moldova

ASU Politehnica a mai perfectat, marți, un transfer, după ce iarna aceasta i-au mai legitimat pe Bogdan Vasile (liber de contract), Alin Manea și Mihai Ene (împrumutați). Acum, cu timișorenii a semnat pe doi ani și moldoveanul Cristian Dros, care se află în pregătire cu echipa de la reunirea din 9 ianuarie.

Dros vine din campionatul Republicii Moldova, unul mult sub cel românesc. Fotbalistul este mijlocaș defensiv și va împlini în aprilie 21 de ani. Născut la Bălți, a început fotbalul la Olimpia, club devenit ulterior Zaria Bălți. A debutat în prima ligă moldavă la 16 ani, într-un joc cu Dacia Chișinău. Sezonul trecut, deoarece în Moldova se joacă în sistem primăvară-toamnă, a evoluat în 18 din cele 21 de partide jucate de echipa sa, care a retrogradat de pe ultimul loc, 8. Este internațional de juniori și tineret.

ASU Politehnica va fi o echipă mult schimbată față de turul de campionat. Teoretic, lista plecărilor ajunge la zece nume: Dănuț Bilia, Adrian Poparadu, Bogdan Miholca, Călin Popescu, Răzvan Ghinescu, Romeo Bănică, Bogdan Bozian, Florin Lazea, Bogdan Nicolescu (va pleca în Australia), Gelu Velici (situație oficial neclară, suporterii îl vor plecat).

Cei de la ASU Politehnica sunt interesați de Daniel Filip, fundaș dreapta al ACS Poli.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă