ASU Poli vrea un jucător de la Pandurii. Mijlocașul se pregătește deja cu alb-violeții

ASU Poli vrea un jucător de la Pandurii.** Mijlocașul se pregătește deja cu alb-violeții

ASU Poli Timișoara are de la începutul acestei săptămâni de pregătire un nou jucător în lot. La antrenamentele conduse de antrenorul Sorin Brîndescu participă și un mijlocaș de la Pandurii Târgu Jiu pe care bănățenii vor să-l împrumute pentru a-l avea la dispoziție în noul sezon al Ligii 2.

La antrenamentul de ieri după-amiază al nou-promovatei timișorene a participat și Bogdan Dănăricu, un mijlocaș în vârstă de 21 de ani provenit de la Pandurii Târgu Jiu. Potrivit druckeria.ro, jucătorul dorit sub formă de împrumut e considerat unul dintre cei mai talentați tineri lansați de centrul juvenil de la Pandurii în ultimii ani, însă care nu a apucat să debuteze în Liga 1 pentru gorjeni. Dănăricu a efectuat junioratul la Pandurii, iar pentru o perioadă a activat la Viitorul Constanța, reușind să devină campion național la juniori cu ambele grupări. În sezonul trecut, mijlocașul a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei Pandurii II, reușind să înscrie de șase ori.

Dănăricu va debuta în tricoul echipei ASU Poli miercuri după-amiază, de la ora 18:30, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, atunci când e programat amicalul cu Luceafărul Oradea. Alb-violeții revin pe „marele oval” sâmbătă, când vor întâlni, de la ora 11:00, divizionara secundă maghiară Szeged 2011. Cele două formații s-au întâlnit și săptămâna trecută, la Gyula, ungurii s-au impus cu 3-0.

Foto: FB ASU Politehnica Timișoara

Pe aceeași temă